Netflixin upea Black Mirror -scifisarja saa viidennen tuotantokauden

06.03.2018 11:26 | Muropaketin toimitus

Ahdistava Black Mirror -antologiasarja käsittelee modernin teknologian negatiivisia puolia. 

Netflix julkaisi Twitterissä videopätkän, joka vahvistaa Emmy-palkitun Black Mirror -scifisarjan saavan viidennen tuotantokauden. ”Be Right Back” -promo ei kerro kuinka monta jaksoa tuleva kausi sisältää tai milloin se saa ensi-iltansa, mutta kahdella aiemmalla Netflixin tekemällä antologiasarjan kaudella on nähty kuusi jaksoa.

Charlie Brookerin luoma Black Mirror nähtiin alun perin BBC:llä, kunnes se siirtyi Netflixiin kolmannen tuotantokauden myötä. Sarjan jokainen jakso on itsenäinen teos ja ne käsittelevät modernin teknologian synkempiä puolia, usein todella ahdistavin keinoin.

Black Mirrorissa on tähän mennessä esiintynyt melkoinen näyttelijäkaarti. Kameran edessä on nähty muun muassa Daniel Kaluuya (Get Out), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes), Jodie Whittaker (Doctor Who), Hayley Atwell (Marvel’s Agent Carter), Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi), Jon Hamm (Mad Men), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) ja Letitia Wright (Black Panther)

Jaksoja ovat ohjanneet esimerkiksi Joe Wright (Synkin hetki), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), John Hillcoat (The Road), Tim Van Patten (Game of Thrones) ja Jodie Foster.