Netflixin uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa 2020: Läjäpäin jouluista sisältöä, Ron Howardin uutuuselokuva, kauhusarja Paranormal…

30.10.2020 11:40 | Muropaketin toimitus

Marraskuussa Netflixissä julkaistaan joulun odotuksen kunniaksi koko joukko jouluelokuvia, joista keskeisin parin vuoden takaisen hittielokuvan, Kurt Russellin tähdittämän Christmas Chroniclesin jatko-osa. Uutuuselokuvien joukossa on myös Ron Howardin uusi ohjaus Hillbilly Elegy. Sarjapuolella alkaa muun muassa kauhufantasia Paranormal. Myös supersuosittu The Crown jatkuu neljännen kauden myötä.

Netflixin alkuperäissarjat marraskuussa:

Record of Youth, kausi 1 – 3. marraskuuta
Korealaisessa draamasarjassa kaksi näyttelijää ja meikkitaiteilija yrittävät pärjätä omillaan maailmassa, joka antaa enemmän painoarvoa heidän syntyperälleen kuin unelmilleen.

Love and Anarchy, kausi 1 – 4. marraskuuta
Sofie on urakeskeinen konsultti ja naimisissa oleva kahden lapsen äiti. Hän saa tehtäväkseen vanhan kustantamon modernisoinnin ja tapaa siellä Maxin, nuoren IT-teknikon. Heidän välillään alkaa odottamaton flirttailuleikki, jossa he haastavat toisiaan salaa tekemään yhteiskunnan normeja koettelevia asioita. Ruotsalaisessa sarjassa leikki alkaa viattomasti, mutta sen edetessä haasteet muuttuvat aina vain rohkeammiksi ja seuraukset kasvavat kohtuuttomiksi.

Paranormal, kausi 1 – 5. marraskuuta
Jouduttuaan keskelle selittämättömiä tapahtumia skeptinen hematologi ajautuu tahtomattaan paranormaalien ilmiöiden tutkijaksi.

Country Ever After, kausi 1 – 6. marraskuuta
Tosi-tv-sarjassa country-laulaja Coffey Anderson ja hänen vaimonsa, hiphop-tanssija Criscilla tasapainoilevat perhe-elämän, uran ja uskonasioiden kanssa Los Angelesissa.

Dash & Lily, kausi 1 – 10. marraskuuta
Uskalla rakastua tänä jouluna. Menestysromaaniin Dash & Lily’s Book of Dares perustuvassa sarjassa kyyninen Dash ja aurinkoinen Lily kirjoittavat toisilleen muistikirjaan, joka kulkee edestakaisin heidän välillään New Yorkissa.

A Queen Is Born (Nasce uma Rainha), kausi 1 – 11. marraskuuta
Muodonmuutossarjassa Gloria Groove ja Alexia Twister tekevät drag-unelmista totta auttamalla kuutta artistia löytämään lavarohkeutensa.

The Liberator, kausi 1 – 11. marraskuuta
Toisen maailmansodan tositapahtumiin perustuvassa sarjassa kirjava, karski ja uskollinen sotilasryhmä Thunderbirds johtaa liittoutuneiden maihinnousua Italiaan.

Midaksen käskyläiset (The Minions of Midas), kausi 1 – 13. marraskuuta
Miljonäärikustantaja joutuu kiristetyksi ja hänen päätöksensä voi maksaa tai pelastaa henkiä. Jack Londonin kirjan innoittama tarina sijoittuu nykyajan Madridiin.

The Crown, kausi 4 – 15. marraskuuta
1980-luvulla kuningatar Elizabeth saa vastaansa pääministeri Margaret Thatcherin. Prinssi Charles puolestaan menee naimisiin lady Diana Spencerin kanssa. Olivia Colman jatkaa kuningattaren roolissa, Thatcheriä esittää Gillian Anderson ja prinsessa Dianaa Emma Corrin.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas, kausi 1 – 18. marraskuuta
Sisustussuunnittelija Benjamin “Mr. Christmas” Bradley työskentelee luotettavien tonttujensa kanssa ja suunnittelee perheille joulun unelmakoteja.

Over Christmas (Überweihnachten), kausi 1 – 27. marraskuuta
Bastian matkaa kotiin jouluksi ja saa selville, että hänen veljensä seurustelee nyt hänen eksänsä kanssa. Veljesten välit kiristyvät, mutta löytävät yllättäen perhesalaisuuden.

Tulossa myös:
Kuuletko minua? (M’entends-tu?), kausi 2 -1. marraskuuta
The Garfield Show, kausi 1 – 1. marraskuuta
Loukussa (Trapped), kausi 2 – 7. marraskuuta
Undercover, kausi 2 – 9. marraskuuta
Kuroko’s Basketball, kausi 1 – 15. marraskuuta
Bitter Daisies (El sabor de las margaritas), kausi 2 – 18. marraskuuta
Virgin River, kausi 2 – 27. marraskuuta
Sugar Rush Christmas, kausi 2 – 27. marraskuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Mother – 3. marraskuuta
Japanilaisessa rikosdraamassa Shuhein tuulella käyvä äiti tuntee asemansa uhatuksi, kun hänen epäterve otteensa Shuhein elämästä alkaa livetä. Siitä alkaa koko perheen syöksy kohti tragediaa.

Operaatio joululahja (Operation Christmas Drop) – 5. marraskuuta
Tiukkapipoinen poliittinen avustaja saa tehtäväkseen sulkea jouluperinteestään tunnetun ilmavoimien trooppisen tukikohdan, mutta ihastuukin suurisydämiseen lentäjään.

The Spongebob Movie: Sponge on the Run – 5. marraskuuta
Kaveria ei jätetä, eikä päästetä yksin vaaralliselle matkalle! Lähde Paavon ja Patrikin mukaan pelastamaan siepattua Karia.

Citation – 6. marraskuuta
Fiksu nigerialainen opiskelijatyttö haastaa akateemisen järjestelmän tekemällä kantelun suositusta professorista, joka yritti raiskata hänet. Perustuu tositapahtumiin.

What We Wanted – 11. marraskuuta
Hedelmällisyysongelmista kärsivän parin avioliitto joutuu koetukselle lomalla Sardiniassa ja lomanaapurit kiristävät tunnelmaa entisestään itävaltalaisdraamassa.

Elämä edessäpäin (The Life Ahead) – 13. marraskuuta
Italialaisessa draamassa holokaustista selvinnyt nainen (Sophia Loren) pyörittää Italiassa päivähoitobisnestä ja ottaa hoteisiinsa 12-vuotiaan katulapsen joka ryösti hänet.

Ludo – 12. marraskuuta
Intialaisessa elokuvassa neljä hyvin erilaista tarinaa risteää kohtalon oikusta.

Jingle Jangle – Joulumusikaali (Jingle Jangle: A Christmas Journey) – 13. marraskuuta
Musiikkiseikkailu, näyttävä spektaakkeli ja aivan uudenlainen koko perheen joulutapahtuma. Elokuvan tarina sijoittuu vilkkaaseen Cobbletoniin, jossa legendaarinen lelunikkari Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) tekee ihmeellisiä luomuksiaan. Kun hänen luottoapulaisensa (Keegan-Michael Key) varastaa hänen arvokkaimman luomuksensa, hänen fiksun ja kekseliään lapsenlapsensa (Madalen Mills) sekä kauan sitten unohtuneen keksintönsä on parannettava vanhat haavat ja saatava taikuus heräämään. David E. Talbertin käsikirjoittama ja ohjaama jouluelokuva muistuttaa meitä perhesiteiden lujuudesta ja mahdollisuuksien voimasta. Elokuvassa kuullaan John Legendin, Philip Lawrencen ja Davy Nathanin alkuperäisiä kappaleita sekä This Day, jonka esittävät Usher ja Kiana Ledé.

Kuninkaallinen vaihtokauppa – Uusi vaihto (The Princess Switch: Switched Again) – 19. marraskuuta
Margaretin rakkauselämä mutkistuu jouluksi suunniteltujen kruunajaisten vuoksi, joten kaksoisolento Stacy tulee hätiin. Mutta pilaako kolmas samannäköinen kaiken?

Jouluyllätys avaruudesta (Alien Xmas) – 20. marraskuuta
Avaruusolennot yrittävät pihistää Maan painovoiman ja vain antelias joulun henki ja pieni muukalainen nimeltä X voivat pelastaa maailman.

If Anything Happens I Love You – 20. marraskuuta
Will McCormackin ja Michael Govierin ohjaama ja käsikirjoittama animaatiotarina vie katsojan uskomattoman kauniille matkalle perhettä kohdanneeseen suruun.

Dolly Partonin jouluaukio (Dolly Parton’s Christmas on the Square) – 22. marraskuuta
Vietä joulu Dolly Partonin seurassa. Netflixin joulumusikaalissa kuullaan 14 legendaarisen laulajan alkuperäiskappaletta.

Hillbilly Elegy – 24. marraskuuta
J. D. (Gabriel Basso) on entinen marijalkaväen sotilas Ohion eteläosista, joka opiskelee lakia Yalessa. Hän on pääsemässä unelmatyöhönsä, kun perhekriisi pakottaa hänet palaamaan kotiin, jonka hän on yrittänyt unohtaa. J. D. joutuu setvimään Appalakki-sukunsa monimutkaisia suhteita, joihin lukeutuu hänen oma suhteensa addiktiäitiin (Amy Adams). J. D. saa voimia muistelemalla isoäitiään (Glenn Close), sisukasta ja veitsenterävää naista, joka kasvatti hänet. Lopulta hän hyväksyy sukunsa jättämän lähtemättömän jäljen osaksi omaa tarinaansa.

J. D. Vancen menestysromaaniin perustuva ja Ron Howardin ohjaama Hillbilly Elegy on muistelmateos, joka tarjoaa ikkunan erään suvun voitokkaaseen selviytymistarinaan. Suvun tarinassa seurataan kolmen värikkään sukupolven ainutlaatuisia ylä- ja alamäkiä, jotka määrittävät kirjailijan kokemusta omasta perheestään.

Tomyn muistokirja (El Cuaderno de Tomy) – 24. marraskuuta
Tosipohjaisessa elokuvassa terminaalivaiheen syöpää sairastava nainen kirjoittaa pojalleen muistoksi ainutlaatuisen muistokirjan elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta.

The Christmas Chronicles: Toinen Osa – 25. marraskuuta
Kaksi vuotta sitten sisarukset Kate (Darby Camp) ja Teddy Pierce (Judah Lewis) pelastivat joulun, mutta moni asia on muuttunut sen jälkeen. Kate on nyt kyyninen teini, joka viettää vastentahtoisesti joulua Cancunissa äitinsä uuden poikaystävän ja tämän Jack-pojan (Jahzir Bruno) luona. Kate ei halua hyväksyä tätä uutta versiota perheestään, vaan päättää karata. Mutta kun salaperäinen ja maaginen riitapukari nimeltä Belsnickel uhkaa tuhota Pohjoisnavan ja joulun lopullisesti, Kate ja Jack joutuvat yllättäen uuteen seikkailuun Joulupukin (Kurt Russell) kanssa. Chris Columbuksen (Yksin kotona, Harry Potter) käsikirjoittama ja ohjaama The Christmas Chronicles, Toinen Osa on koko perheen vauhdikas, sydämellinen ja hauska seikkailu, joka saa katsojat joulumielelle. Päärooleissa mukana myös Goldie Hawn.

Mosul – 26. marraskuuta
Nuori poliisi liittyy kapinalliseen joukkoon ja osallistuu ISIS-ryhmittymää vastaan suunniteltuun operaatioon Mosulissa. Tositapahtumiin pohjautuva elokuva.

The Call – 27. marraskuuta
Nainen palaa entiseen kotiinsa ja löytää vanhan puhelimen, jonka avulla hän voi keskustella talossa 20 vuotta aiemmin asuneen henkilön kanssa.

Don’t Listen – 27. marraskuuta
Nuoren poikansa oudon kuoleman jälkeen Daniel kuulee aavemaisen avunpyynnön. Se innostaa häntä etsimään apua tunnetulta yliluonnollisten asioiden asiantuntijalta.

The Beast (La Belva) – 27. marraskuuta
PTSD:stä kärsivä entinen sotilas joutuu itse epäillyksi etsiessään nuoren tyttärensä kaappaajia.

Finding Agnes – 30. marraskuuta
Hylätty poika lähtee etsimään toivoa ja anteeksiantoa, ja alkaa tehdä rauhaa äitinsä kanssa tapahtuneiden menneisyyden virheiden kanssa.

Muut marraskuun elokuvat:

A Perfect Christmas List -1. marraskuuta
Christmas Land – 1. marraskuuta
Christmas Made To Order – 1. marraskuuta
Christmas Under Wraps – 1. marraskuuta
Christmas Wonderland – 1. marraskuuta
Dragged Across Concrete – 1. marraskuuta
I’m Not Ready for Christmas – 1. marraskuuta
Insidious: Chapter 2 – 1. marraskuuta
Lords of Chaos – 1. marraskuuta
My Christmas Inn – 1. marraskuuta
The Good Liar – 4. marraskuuta
The Beginning of Life 2: Outside – 12. marraskuuta
Escape Room – 13. marraskuuta
White Boy Rick – 13. marraskuuta
If Beale Street Could Talk – 27. marraskuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat dokumentit:

Carmel: Who Killed Maria Marta?, minisarja – 5. marraskuuta
Kylpyammeesta löytyy kuollut nainen ja läheltä verilammikko. Aviomies epäilee tapaturmaa, mutta ruumiinavaus kertoo muuta. Dokumenttisarjassa tutkitaan yhtä Argentiinan ristiriitaisinta rikosta.

Mestarit (We Are The Champions), kausi 1 – 17. marraskuuta
Dokumenttisarjassa uppoudutaan uniikkeihin ja eriskummallisiin kilpailuihin ja niiden kiihkeisiin kannattajiin.

Trial 4, minisarja – tulossa marraskuussa
Teini-ikäinen Sean Ellis tuomittiin bostonilaisen poliisin murhasta vuonna 1993. Nyt hän taistelee todistaakseen syyttömyytensä ja paljastaakseen poliisin korruption.

Voices of Fire, kausi 1 – 20. marraskuuta
Dokumenttisarja seuraa Pharrell Williamsin kotikaupungin kirkkoa, joka kouluttaa maailman parasta gospelkuoroa.

Flavorful Origins: Gansu Cuisine – 20. marraskuuta
Makujen juurilla -sarjassa matkataan Gansun provinssin makujen maailmaan.

Shawn Mendes: In Wonder – 23. marraskuuta
Peittelemättömässä dokumentissa seurataan Shawn Mendesiä, joka avautuu maailmankiertueellaan tähteydestä, suhteistaan ja musiikillisesta tulevaisuudestaan.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – 27. marraskuuta
Dokumentissa seurataan musikaali-ilmiön tuotantoa Debbie Allen Dance Academyssä Los Angelesissa.

ARASHI’s Diary Voyage, jaksot 15-17 – Tulossa marraskuussa

Komediaspesiaalit:

Felix Lobrecht: Hype – 3. marraskuuta
Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun – 11. marraskuuta

Lapsille ja koko perheelle sekä anime:

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts, kausi 2 – 1. marraskuuta
Roi ja roska-auto (Trash Truck), kausi 1 – 10. marraskuuta
The Boss Baby: Back in Business, kausi 4 – 17. marraskuuta
Taiturit (Wonderoos), kausi 1 – 24. marraskuuta
Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Kotapohjan joulu (Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday) – 24. marraskuuta
A Go! Go! Cory Carson Christmas – 27. marraskuuta
Wonderoos: Holiday Holiday! – 29. marraskuuta
Great Pretender, kausi 2 – 25. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat