Netflixin uutuudet tällä viikolla: Syksyn odotetuin elokuva, Dennis Quaidin komediasarja, The Movies That Made Us alkaa…

25.11.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan Martin Scorsesen odotettu suurelokuva The Irishman. Lähestyvä joulu näkyy myös entistä enemmän sisällössä.

Viikon 48 uudet julkaisut Netflixissä:

The Irishman – 27. marraskuuta

Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci esittävät pääosia Martin Scorsesen eeppisessä The Irishman -saagassa, joka kertoo järjestäytyneestä rikollisuudesta sodanjälkeisessä Amerikassa. Kertojana on toisen maailmansodan veteraani Frank Sheeran, huijari ja palkkatappaja, joka työskenteli joidenkin 1900-luvun pahamaineisimpien tyyppien rinnalla. Vuosikymmeniä kattava elokuva kertoo yhdestä Amerikan historian suurimmista selvittämättömistä mysteereistä: legendaarisen ammattiyhdistyspomon Jimmy Hoffan katoamisesta. Elokuva tarjoaa mahtavan matkan järjestäytyneen rikollisuuden salatuille käytäville paljastaen sisäpiirin toimintatavat, keskinäisen kilpailun ja poliittiset kytkökset.

Suojattomat kuluttajat (Broken), kausi 1 – 27. marraskuuta

Tutkiva dokumenttisarja todistaa, kuinka suosittujen tuotteiden markkinoinnin huijaustaktiikat ja välinpitämättömyys aiheuttavat vakavia seuraamuksia kuluttajille.

Hyvää joulua kirvesvartta (Merry Happy Whatever), kausi 1- 28. marraskuuta

Hyvää joulua kirvesvartta kertoo Don Quinnista (Dennis Quaid), philadelphialaisperheen voimakastahtoisesta patriarkasta, joka yrittää parhaansa mukaan selvitä joulustressistä ja tiiviin mutta omalaatuisen perheensä vaatimuksista – ja muu perhe yrittää parhaansa mukaan pitää hänet aisoissa. Mutta kun nuorin tytär Emmy (Bridgit Mendler) saapuu kotiin Los Angelesista mukanaan uusi poikaystävänsä, aloitteleva muusikko Matt (Brent Morin), Donin usko Quinnien tapojen ehdottomasta oikeellisuudesta joutuu koetukselle.

Emmy-palkitun Tucker Cawleyn (Kaikki rakastavat Raymondia) Hyvää joulua kirvesvartta on ratkiriemukas ja lämminhenkinen komedia, joka todistaa, että perhe voi edelleen olla lahjoista parhain, vaikka ei aina olisikaan niin siistissä paketissa.

Mythomaniac, kausi 1 – 28. marraskuuta

Ranskalaisessa draamakomediasarjassa loppuun palanut ja itsestäänselvänä pidetty, töissä käyvä äiti epäilee miehensä pettävän, joten hän tekeytyy vakavasti sairaaksi saadakseen tältä taas huomiota.

Pikapaakarit: Joulu (Sugar Rush Christmas), kausi 1 – 29. marraskuuta

Jouluteemainen leipomiskilpailu sisältää kaikkea sitä, mistä Pikapaakareiden fanit tykkäävät – jouluun sopivalla yllätyksellä.

Rush joulumielellä (Holiday Rush) – 28. marraskuuta

Yh-isä saa potkut radiojuontajan hommistaan juuri ennen joulua. Hän ja hänen neljä hemmoteltua lastaan joutuvat laskemaan elintasoaan ja pohtimaan aidon onnen merkitystä.

The Movies That Made Us, kausi 1 – 29. marraskuuta

Näiden hittileffojen parissa on viihdytty ja koettu ikimuistoisia hetkiä. Sarjassa päästään tapaamaan näyttelijöitä, ohjaajia ja muita alan ammattilaisia elokuvien takaa.

Atlantics – 29. marraskuuta

17-vuotias Ada rakastuu dakarilaisessa lähiössä Souleimaniin, nuoreen rakennusmieheen, joka katoaa merellä mutta palaa sitten samoihin maisemiin.

Hukkasin kehoni (I Lost My Body) – 29. marraskuuta

Seikkailu, nuori rakkaus ja lapsuusmuistot hitsautuvat yhteen palkitussa animaatioelokuvassa, jossa irronnut käsi kulkee läpi Pariisin etsien omistajaansa. Perustuu Guillaume Laurantin kirjoittamaan romaaniin Happy Hand.

Dead Kids – 1. joulukuuta

Filippiiniläisessä trillerissä sosiaalisesti kömpelö teini lyöttäytyy sopeutumattomien porukkaan. Ryhmä suunnittelee koulun rikkaan ja pöyhkeän kingin sieppausta, mutta juoni saa vaarallisen käänteen.

Tulossa myös:

Zona Rosa – 26. marraskuuta
Mike Birbiglia: The New One – 26. marraskuuta
Super Monsters Save Christmas – 26. marraskuuta
True: Winter Wishes – 26. marraskuuta
John Crist: I Ain’t Prayin For That – 28. marraskuuta
Chip and Potato, kausi 2 – 29. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.