Netflixin uutuudet viikolla 8/2018: Luvassa mm. Warcraft-ohjaajan uusi scifi-leffa

19.02.2018 07:18 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä saa ensi-iltansa odotettu, Alexander Skarsgårdin tähdittämä scifijännäri Mute. Sarjauutuuksia edustaa rikosdraama Seitsemän sekuntia.

Duncan Jonesin (Moon, Source Code, Warcraft) ohjaamaa tieteisjännäriä Mute on odotettu kuluva kevät suurella mielenkiinnolla. Se päästään näkemään vihdoin tällä viikolla, kun elokuva saa ensi-iltansa Netflixissä perjantaina. Uusia, tällä viikolla alkavia Netflix-sarjoja ovat rikosdraama Seitsemän sekuntia sekä kokkien edesottamuksia seuraava dokumenttisarja Ugly Delicious. Gérard Depardieun tähdittämä Marseille puolestaan jatkuu kakkoskauden jaksoin.

Viikolla 8 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Seitsemän sekuntia (Seven Seconds), kausi 1 – ensi-ilta 23. helmikuuta
Afroamerikkalainen teinipoika kuolee Jersey Cityssä ja totuuden selvittämiseen vaaditaan poliisin peiteoperaatio. Rikosdraaman keskeisissä rooleissa nähdään Clare-Hope Ashitey, Nadia Alexander ja Raúl Castillo.

Marseille, kausi 2 – ensi-ilta 23. helmikuuta
Marseillen pitkäaikainen pormestari valmistautuu luovuttamaan ohjakset suojatilleen, kun kaupungin valtiudesta puhkeaa äkillinen ja armoton taistelu. Ranskalaisdraaman pääosassa esiintyy Gérard Depardieu.

Mute – ensi-ilta 23. helmikuuta
Väkivaltaisen menneisyyden omaava mykkä Leo (Alexander Skarsgård) etsii kadonnutta tyttöystäävänsä ja joutuu pärjäämään Berliinin alamaailmassa lähitulevaisuuteen sijoittuvassa tieteisjännärissä. Elokuvan on ohjannut Duncan Jones (Moon, Source Code) ja muissa rooleissa nähdään mm. Paul Rudd ja Justin Theroux.

Ugly Delicious, kausi 1 – ensi-ilta 23. helmikuuta
David Chang ja muut huippukokit, aktivistit ja taiteilijat kiertävät maailmaa murtaen kulttuurisia muureja ruoan ja uusien, yhteisten kokemusten avulla.

Tiedot pohjautuvat Netflixin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.