Uusimmat

Netflixin uutuudet huhtikuussa – Nämä elokuvat ja sarjat tulossa

01.04.2018 10:07 Muropaketin toimitus

Netflixin huhtikuussa on tiedossa komediaa ja jännitystä. Uusina sarjoina alkavat tieteissarja Lost in Space, sarjamurhaajajännäri The Alienist sekä Christopher Melonin tähdittämä komediasarja Happy! Tulevien elokuvien joukossa on puolestaan mm. uusi Adam Sandler -komedia.

Uudet sarjat ja tuotantokaudet:

Troija: Kaupungin tuho (Troy: Fall of a City), kausi 1 – 6. huhtikuuta
Paimen nimeltä Paris etsii Afroditen hänelle lupaamaa naista. Hän selvittää todellisen henkilöllisyytensä ja rakastuu Spartan Helenaan – ja käynnistää Troijan sodan.

Rahapaja (La Casa De Papel), osa 2 – 6. huhtikuuta
Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa. Ykkösosaltaan 13 jakson mittainen espanjalainen rikostoimintasarja saa jatkoa.

Superautot vastaan yllättäjät (Fastest Car), kausi 1 – 6. huhtikuuta
Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa autonörtit tuunaavat tavallisista kaaroista huippunopeita vauhtihirmuja, joita vastaan eksoottisten superautojen kuljettajat kilpailevat katu-uskottavuutensa uhalla.

Matkalla avaruuteen (Lost in Space), kausi 1 – 13. huhtikuuta
Vieraalle planeetalle haaksirikkoutunut Robinsonin perhe tekee kaikkensa selviytyäkseen ja päästäkseen pakoon, mutta vaara vaanii kaikkialla. 1960-luvun tieteissarjan uuden version keskeisissä rooleissa nähdään Mina Sundwall, Molly Parker, Tobu Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins ja Taylor Russell.

The Alienist, kausi 1 – 19. huhtikuuta
Vuoden 1896 New Yorkiin sijoittuvassa jännityssarjassa psykologi Laszlo Kreizleriä (Daniel Brühl) pyydetään osallistumaan kodittomia poikia jahtaavan sarjamurhaajan kiinniottamiseen. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään mm. Luke Evans ja Dakota Fanning.

Happy! Kausi 1 – 26. huhtikuuta
Viinaan menevä ex-kyttä ja palkkamurhaaja pelkää seonneensa, koska yksisarvinen – jota kukaan muu ei näe – pyytää häntä pelastamaan tytön, jonka joulupukki on siepannut. Komediallisen rikossarjan pääosassa nähdään Christopher Meloni.

3 %, kausi 2 – 27. huhtikuuta
Brasilialaisessa tieteissarjassa tulevaisuuden eliitti asuu paratiisisaarella kaukana ahtaista slummeista, joiden asukkailla on yksi tilaisuus päästä kurjuudesta saarelle. Vain 3 % selviytyy.

Uudet elokuvat:

6 Balloons – 6. huhtikuuta
Uskollinen sisko yrittää pysyä koossa samalla kun koettaa saada narkomaaniveljensä pikaisesti vieroitushoitoon ja huolehtien samalla tämän 2-vuotiaasta tyttärestä. Draamaelokuvan pääosissa nähdään Abbi Jacobson ja Dave Franco.

Amateur – 6. huhtikuuta
14-vuotias koripalloilmiö ei pysty sopeutumaan uuteen joukkueeseensa, koska hänestä kuvattu video leviää netissä. Elokuvan on ohjannut Ryan Koo.

Kodachrome – 20. huhtikuuta
Levy-yhtiötä johtava mies lähtee kuolevan valokuvaajaisänsä kanssa matkalle viimeiseen valokuvauslaboratorioon, joka vielä kehittää Kodachrome-filmiä. Elämänmakuisen draaman pääosissa nähdään Ed Harris, Jason Sudeikis ja Elizabeth Olsen.

Dude – 20. huhtikuuta
Aikuistumiskomedia kertoo neljästä bestiksestä, jotka lukion kahden viimeisen viikon aikana joutuvat suurten menetysten ja elämänmuutosten myllerrykseen.

Viikko ennen häitä (The Week Of) – 27. huhtikuuta
Robert Smigelin ohjaamassa komediassa seurataan Adam Sandlerin ja Chris Rockin roolihahmojen lasten häitä edeltävää viikkoa.

Dokumentit:

Ram Dass, kotiinpaluu (Ram Dass, Going Home) – 6. huhtikuuta
Mauin kodistaan käsin uraauurtava tutkija, kirjailija ja henkinen opettaja pohdiskelee rakkautta, elämää ja kuolemaa hetkellä, jolloin hänen oma elämänsä on loppumassa.

Mercury 13 – 20. huhtikuuta
Dokumentti kertoo naisista, jotka olivat mukana NASAn testiohjelmassa vuonna 1961 mutta joiden haaveet murenivat, kun astronauteiksi kelpuutettiin vain miehiä.

Huumeiden maailma (Dope), kausi 2 – 20. huhtikuuta
Diilereiden, käyttäjien ja poliisien näkökulmasta kuvattu dokumenttisarja tarjoaa kiinnostavan katsauksen huumesotaan

The Rachel Divide – 27. huhtikuuta
Intiimissä dokumentissa seurataan aktivisti Rachel Dolezalia, jonka transrotuisuus sai aikaan kiivasta väittelyä rodusta ja identiteetistä.

Bobby Kennedy for President, kausi 1 – 27. huhtikuuta
Dokumenttisarja kertoo 1960-luvulla suositusta suurmiehestä, jonka kuolema järkytti monia sekasortoisen ajanjakson myllerryksessä.

Stand-up -komedia:

Seth Rogen’s Hilarity for Charity – 6. huhtikuuta
Seth Rogen ystävineen yhdistää stand-upin, sketsit ja musiikin räävittömäksi komediaspesiaaliksi, jollaista ei voisi keksiä kukaan muu kuin Seth.

Kevin James: Never Don’t Give Up – 24. huhtikuuta
Tähtikoomikko Kevin James palaa pitkän tauon jälkeen stand-up -lavalle pilailemaan muun muassa isyydestä, fanivuorovaikutuksesta ja jäätelöstä.

Enissa Amani: Ehrenwort, kausi 1 – 26. huhtikuuta
Iranilais-saksalainen koomikko Enissa Amani kertoo Hampurissa näkemyksensä saksalaisesta insinööritaidosta, verovähennyksistä ja nettifanipostia koskevista säännöistä.

Tiedot pohjautuvat Netflixin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.