Netflixin uutuudet kesäkuussa – Nämä elokuvat ja sarjat tulossa

01.06.2018 17:03 | Muropaketin toimitus

Netflixin kesäkuussa ruutuun palaa Marvelin Luke Cage toisen tuotantokauden myötä. Myös päättynyt Sense8 palaa kuvioihin tarinan yhteen vetävän erikoisjakson voimalla. Elokuvissa kesäkuulle on luvassa paljon kevyttä ja romanttista komediaa.

Uudet sarjat ja tuotantokaudet:

Sense8 – Sarjan päätösjakso – 8. kesäkuuta
Lana ja Lilly Wachowskin sekä J. Michael Straczynskin luoma Sense8 keskittyy kahdeksaan eri hahmoon eri puolilta maapalloa, jotka väkivaltaisen näyn jälkeen huomaavat olevansa tietoisuudeltaan linkittyneitä keskenään. Näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Donna Bae, Brian J. Wright, Max Riemel ja Terrence Mann. Kahden tuotantokauden jälkeen sarja vedetään yhteen 8. kesäkuuta julkaistavassa erikoisjaksossa.

Marvel’s Luke Cage, kausi 2 – 22. kesäkuuta
Kakkoskaudella Cagesta luodinkestävine ihoineen on tullut Harlemin ylistetty sankari, joka ei ehdi auttaa tai pelastaa kaikkia avun tarpeessa olevia. Uuden vastustajan myötä Cage joutuu myös pohtimaan häilyvän pientä rajaa supersankarin ja pahiksen välillä. Luke Cagen roolissa nähdään jälleen Mike Colter. Mukana jatkavat myös Simone Missick, Rosario Dawson ja Finn Jones. Uusina näyttelijöitä mukaan tulevat muun muassa Mustafa Shakir ja Gabrielle Dennis.

Glow, kausi 2 – 29. kesäkuuta
Orange is the New Black -tiimin komediasarjassa joukko omalaatuisia naisia perustaa naisten vapaapainisarjan 1980-luvun Los Angelesissa. Päärooleissa nähdään mm. Alison Brie, Betty Gilpin ja Marc Maron. Toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Netflixiin kesäkuun lopussa.

Paquita Salas, kausi 2 – 29. kesäkuuta
Paquita oli 1990-luvulla yksi Espanjan parhaista viihdealan agenteista. Nyt hän on menettänyt suurimman tähtensä ja etsii epätoivoisesti uusia lupauksia. Brays Efen, Belén Cuestan ja Lidia San Josén tähdittämä komediasarja siirtyy toiselle tuotantokaudelle 29. kesäkuuta.

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Alex Outolempi (Alex Strangelove) – 8. kesäkuuta
Lukiota käyvä Alex Truelove aikoo menettää poikuutensa ihanalle tyttöystävälleen Clairelle, mutta matkaan tulee mutkia, kun hän tapaa aivan yhtä ihanan Elliotin. Craig Johnsonin (The Skeleton Twins) ohjaaman ja käsikirjoittaman romanttisen komedian pääosissa nähdään Daniel Doheny, Madeleine Weinstein ja Antonio Marziale.

Alin häät (Ali’s Wedding) – 8. kesäkuuta
Valkoinen valhe ryöstäytyy käsistä ja Melbournessa asuvan, irakilaissyntyisen papin poika joutuu valitsemaan perhevelvollisuuksien ja sydämensä äänen välillä. Kotimaassaan Australiassa palkittu romanttinen komedia on Jeffrey Walkerin ohjaama ja Andrew Knightin sekä pääosassa nähtävän Osamah Samin käsikirjoittama.

Lust Stories – 15. kesäkuuta
Neljältä suurimmalta intialaisohjaajalta ilmestyy Bombay Talkies -kokoelman jatkoksi neljä uutta, rakkautta, seksiä ja ihmissuhteita käsittelevää lyhyelokuvaa. Ohjaajina Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar ja Anurag Kashyap.

Sunnuntain sairaus (La enfermedad del Domingo) – 15. kesäkuuta
Chiara löytää äitinsä vuosikymmeniä sen jälkeen, kun äiti hylkäsi hänet pienenä lapsena. Nyt hän pyytää, että äiti lähtisi hänen kanssaan syrjäseudulle kymmeneksi päiväksi. Espanjalaisen draamaelokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Ramón Salazar.

Maktub – 15. kesäkuuta
Selvittyään pommi-iskusta Jerusalemissa kaksi pikkurikollista päättää muuttaa tapansa ja ryhtyy toteuttamaan itkumuurilla rukoilevien toiveita. Israelilaisen draamakomedian on ohjannut Oded Raz.

Samassa juonessa (Set It Up) – 15. kesäkuuta
Kaksi ylityöllistettyä assistenttia kaipaa epätoivoisesti taukoa toimistotyöstään. He punovat yhdessä juonen saadakseen työhullut pomonsa rakastumaan. Romanttisen komedian on ohjannut Claire Scanlon ja sen pääosissa nähdään Zoey Deutch, Glen Powell, Taye Diggs ja Lucy Liu.

To Each, Her Own – 24. kesäkuuta
Ranskalaisessa komediassa nähdään Simone, joka kerää rohkeutta kertoakseen konservatiiviselle juutalaisperheelleen lesboudestaan. Sattumalta hän kuitenkin huomaa ihastuneensa miespuoliseen kokkiin.

Dokumentit:

13. marraskuuta – Pariisin kauhunhetket – 1. kesäkuuta
Kolmen jakson mittaisessa dokumenttisarjassa selviytyjät ja pelastajat kertovat omia tarinoitaan kärsimyksistä, hyväsydämisyydestä ja rohkeudesta Pariisin terrori-iskujen aikaan 13. marraskuuta 2015. Dokumentin ovat ohjanneet Jules ja Gédéon Naudet, ovat ohjanneet myös palkitun dokumentin Yhdysvaltain 9/11-terrori-iskuista.

Morgan Freeman: Monet jumalat, kausi 2 – 1. kesäkuuta
Morgan Freeman selvittää juontajan ominaisuudessa uskonnon roolia ja uskomusten yhdistävää merkitystä ihmiskunnan historiassa. Samalla hän etsii vastauksia elämää suurempiin kysymyksiin.

Murhaportaat (The Staircase) – 8. kesäkuuta
Tapahtuiko onnettomuus vai murha? Kirjailija Michael Petersonin vaimo kuolee arveluttavissa olosuhteissa, ja hänen koko elämänsä joutuu erikoissyyniin. Dokumenttielokuva seuraa vuonna 2003 vaimonsa murhasta tuomitun kirjailijan uutta oikeudenkäyntiä 2017.

Cooking on High – 22. kesäkuuta
Erilaisessa kokkiohjelmassa kaksi kokkia valmistaa suussasulavia annoksia marihuanasta. Tuomaristo koostuu julkkiksista.

Recovery Boys – 29. kesäkuuta
Amerikassa opioidihuumeiden käyttäjätilastot ovat pilvissä. Neljä miestä yrittää korjata elämänsä ja vuosien huumekierteen seurauksena rikkoontuneet ihmissuhteensa. Dokumenttielokuvan on ohjannut Elaine McMillion Sheldon.

Stand-up -komiikka:

Hannah Gadsby: Nanette – 19. kesäkuuta
Australialainen koomikko Hannah Gadsby heittää perinteisen stand up -komiikan romukoppaan ja vääntää vitsiä sukupuoleen ja lapsuuteensa liittyvistä oivalluksistaan.

W. Kamau Bell: Private School Negro – 26. kesäkuuta
Aktivisti ja koomikko W. Kamau Bell pohtii vanhemmuutta Trumpin aikakaudella, sananvapausriistoja, valveutuneita lastenohjelmia ja mukavuuksista luopumisen pelkoa.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.