Uusimmat

Netflixin uutuudet marraskuussa: The King, Martin Scorsesen The Irishman, The Crown jatkuu…

01.11.2019 13:03 Muropaketin toimitus

Marraskuussa Netflixissä julkaistaan kaksi odotettua suurelokuva: Timothée Chalametin tähdittämä The King sekä Martin Scorsesen ohjaama The Irishman. Sarjojen puolella jatkuu muun muassa The Crown. Tulossa on myös runsaasti jouluaiheista sisältöä.

Netflixin alkuperäistuotantoa olevat sarjat marraskuussa:

Atypical, kausi 3 – 1. marraskuuta
Tie menestykseen on epätyypillinen. Sam ja Gardnerien perhe palaavat uudella Atypical-kaudella.

Hache, kausi 1 – 1. marraskuuta
Verónica Fernándezin luomassa, tositapahtumiin pohjautuvassa espanjalaissarjassa Helena (Adriana Ugarte) hurmaa vaarallisen heroiinikartellin johtajan 1960-luvun Barcelonassa ja hioo taitoja, joita tarvitsee asemansa parantamiseen.

Sillä silmällä Japanissa (Queer Eye: We’re in Japan!), kausi 1 – 1. marraskuuta
Fab Five -viisikko pistäytyy Tokioon jakelemaan iloa, tutustumaan kulttuuriin ja auttamaan neljää japanilaista miestä ja naista löytämään itseluottamuksensa.

Me olemme Aalto (We Are the Wave), kausi 1 – 1. marraskuuta
Salaperäinen luokkatoveri johtaa neljä idealistista teiniä protestoimaan kasvavaa kansallismielisyyden aaltoa, mutta heidän liikkeensä saa synkän käänteen.

SCAMS, kausi 1 – 6. marraskuuta
Pahasti Lehman-sokin vaikutuksista kärsinyt hyväntahtoinen nuorimies menee mukaan puhelinhuijausoperaatioon ja kietoutuu yhä syvemmälle alamaailman syövereihin japanilaisessa rikossarjassa.

The End of the F***ing World, kausi 2 – 5. marraskuuta
Uusi kausi sijoittuu aikaan kaksi vuotta Jamesin ja Alyssan tuhoisan road tripin jälkeen. Kaksikon tappamaan mieheen pakkomielteisesti suhtautuva nainen vapautuu vankilasta ja lähtee hakemaan kostoa.

The Stranded, kausi 1 – 14. marraskuuta
Kymmenet teinit jäävät tsunamin takia loukkuun yksityiskoulunsa saarelle. Pian he tajuavat, ettei pelastajia ole tulossa – heidän on pelastettava itse itsensä.

Las Lomasin klubi (El Club), kausi 1 – 15. marraskuuta
Joukko sopeutumattomia rikkaita nuoria alkaa myydä ekstaasia Meksikossa, mutta joutuu pian vaikeuksiin huumekauppiaiden, viranomaisten ja perheidensä kanssa.

80-luvun rakkaimmat lelut (The Toys That Made Us), kausi 3 – 15. marraskuuta
Syväsukellus sellaisten lelujen kuin Teenage Mutant Ninja Turtles, Power Rangers ja My Little Pony syntyyn.

The Crown, kausi 3 – 17. marraskuuta
Kuningatar Elisabet II (Olivia Colman) yrittää sopeutua nopeasti muuttuvaan Britanniaan. Kuningasperhe jatkaa tasapainoilua yrittäen sovittaa sirpaloituvan yksityiselämänsä monarkian vaatimuksiin.

Dolly Parton’s Heartstrings, kausi 1 – 22. marraskuuta
Dolly Partonin kantrimusiikki on ollut inspiraationa näille kahdeksalle tarinalle perheestä, uskosta ja anteeksiannosta. Erillisistä episodeista koostuvassa sarjassa nähdään muun muassa Kathleen Turner ja Ginnifer Goodwin.

Nailed It! Holiday!, kausi 2 – 22. marraskuuta
Kauan odotetussa jouluspesiaalissa ainekset ovat hukassa, tehtävät mahdottomia ja jälkkärit ilahduttavan säälittäviä.

Nobody’s Looking, kausi 1 – 22. marraskuuta
Suojelusenkeli Uli aloittelee uraansa enkelijärjestelmässä, mutta ei suostu pysymään ruodussa. Kapinointi johtaa järkyttäviin havaintoihin elämästä ja maailmasta brasilialaisessa komediasarjassa.

Singapore Social, kausi 1 – 22. marraskuuta
Realitysarjassa seurataan nuoria singaporelaisia, jotka uhkaavat heille asetettuja odotuksia ja tasapainoilevat uran, romantiikan ja perheen yhdistämisessä.

Hyvää joulua kirvesvartta (Merry Happy Whatever), kausi 1- 28. marraskuuta
Voimakastahtoinen isä yrittää selvitä joulustressistä, kun tytär tuo uuden poikaystävänsä jouluksi kotiin. Sarjan pääosaa esittää Dennis Quaid.

Pikapaakarit: Joulu (Sugar Rush Christmas), kausi 1 – 29. marraskuuta
Jouluteemainen leipomiskilpailu sisältää kaikkea sitä, mistä Pikapaakareiden fanit tykkäävät – jouluun sopivalla yllätyksellä.

Tulossa myös:
Greenleaf, kausi 4 – 6. marraskuuta
Busted!, kausi 2 – 8. marraskuuta
Little Things, kausi 3 – 9. marraskuuta
Avlu, osa 2 – 15. marraskuuta
High Seas, kausi 2 – 22. marraskuuta

Netflixin alkuperäistuotantoa olevat elokuvat:

American Son – 1. marraskuuta
Kello on kolme sateisena yönä Etelä-Floridassa. Kendra Ellis-Connor (Kerry Washington) astelee hermostuneesti edestakaisin poliisiaseman odotushuoneessa pohtien, mitä hänen kadonneelle pojalleen on voinut tapahtua. Kysymyksiin ei tunnu löytyvän vastauksia, ja huolestunut äiti joutuukin kohtaamaan piileviä ennakkoluuloja, risteäviä näkökulmia ja hankalan ex-aviomiehensä (Steven Pasquale), jonka kanssa hän joutuu selvittämään totuutta heidän poikansa katoamisesta. Ylistettyyn Broadway-näytelmään perustuva American Son, jossa myös Jeremy Jordan ja Eugene Lee palaavat rooleihinsa, on tunteikas kuvaus etnisten ryhmien välisestä dynamiikasta ja järjestelmän sisäisistä jännitteistä nykyaikana.

Drive – 1. marraskuuta
Bollywood-elokuvassa pahamaineinen varas suunnittelee katukaahaajan kanssa suurta ryöstöä, johon liittyy viranomaisten taidokasta huijausta. Mutta näillä onkin omat likaiset salaisuutensa.

Joulusafari (Holiday in the Wild) – 1. marraskuuta
Kun aviomies jättää ja lapset ovat jo maailmalla, Kate (Kristin Davis) lähtee toiselle häämatkalle Afrikkaan, mistä hän löytää elämälleen uuden tarkoituksen – ja ehkä rakkaudenkin. Miespääosaa romanttisessa elokuvassa esittää Rob Lowe.

The King – 1. marraskuuta
Hal (Timothée Chalamet) on hurvitteleva prinssi ja Englannin kruunun vastahakoinen perijä, joka on kääntänyt selkänsä kuninkaalliselle elämälle ja elää kansansa keskuudessa. Kun Halin tyrannimainen isä kuolee, hänet kruunataan kuningas Henrik V:ksi ja pakotetaan elämään elämää, jota hän halusi niin kovasti paeta. Nuoren kuninkaan on selvittävä hovin juonitteluista, isänsä jälkeensä jättämästä sekasorrosta ja sodasta. Hänellä on käsiteltävänään myös entisen elämänsä tunnesiteensä — esimerkiksi John Falstaffiin (Joel Edgerton), juopottelevaan veteraaniritariin, joka on hänen lähin ystävänsä ja opettajansa. David Michôdin ohjaaman ja Michôdin ja Edgertonin käsikirjoittaman The Kingin muissa päärooleissa nähdään Sean Harris, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson ja Lily-Rose Depp.

Painovoimaa uhmaava mies (The Man Without Gravity) – 1. marraskuuta
Eristyksissä kasvaneesta, painovoimaa uhmaavasta pojasta varttuu italialaisessa elokuvassa poikkeuksellinen mies ja kansainvälinen julkiis, joka kaipaa yhteyttä toisiin ihmisiin.

Tune in for Love – 5. marraskuuta
Korealaisessa romanttisessa elokuvassa opiskelija ja vähäpuheinen teini tapaavat leipomossa 1990-luvulla, minkä jälkeen he etsivät toisiaan vuosikausia, mutta kohtalo vain vetää heitä erilleen.

Paradise Beach – 8. marraskuuta
Ranskalaisessa toimintaelokuvassa Mehdi pääsee pois vankilasta ja aikoo tasata tilit, mutta ensin hänen on päästävä mukaan vanhaan porukkaansa, joka elelee nyt idyllisessä rantalomakohteessa Thaimaassa.

Let It Snow – 8. marraskuuta
Lumimyrsky iskee pikkukaupunkiin jouluaattona, ja erään lukiolaisryhmän ystävyys- ja rakkaussuhteet joutuvat yllättävän kovalle koetukselle.

House Arrest – 15. marraskuuta
Omien pelkojensa kahlitsema mies telkeytyy kotiinsa vältelläkseen nykyelämää. Intialaisen elokuvan pääosissa nähdään Ali Fazal, Shriya Pilgaonkar ja Jim Sarbh.

Klaus – 15. marraskuuta
Klaus – Postinkantaja ja lelunikkari on Itse ilkimyksen tekijän animoitu joulupukin syntytarina, jossa nuori postinjakaja ystävystyy erakoituneen leluntekijän kanssa. Koko perheen animaation äänirooleissa kuullaan muun muassa Jason Schwartzman, Rashida Jones ja J.K. Simmons.

Outo lintu (Earthquake Bird) – 15. marraskuuta
Tokiossa 80-luvulla salaperäisen ulkomaalaisnaisen epäillään tappaneen ystävänsä, joka on kadonnut valokuvaajaan liittyvän kolmiodraaman jälkimainingeissa. Romaaniin pohjautuvan rikoselokuvan pääosissa nähdään muun muassa Alicia Vikander ja Riley Keough.

Jouluyön ritari (The Knight Before Christmas) – 21. marraskuuta
Keskiaikainen ritari siirtyy maagisesti nykyaikaan ja ihastuu lukion luonnontieteiden opettajaan, joka on pettynyt rakkauteen. Koko perheen elokuvan pääosia esittävät Josh Whitehouse ja Vanessa Hudgens.

Velipoika (Mon frère) – 22. marraskuuta
Väkivaltaisessa perheessä kasvanut teini-ikäinen poika joutuu ranskalaisessa rikoselokuvassa nuorisovankilaan, jonka karussa todellisuudessa hän oppii solmimaan outoja liittoja selvitäkseen hengissä.

The Irishman – 27. marraskuuta
Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci esittävät pääosia Martin Scorsesen eeppisessä The Irishman -saagassa, joka kertoo järjestäytyneestä rikollisuudesta sodanjälkeisessä Amerikassa. Kertojana on toisen maailmansodan veteraani Frank Sheeran, huijari ja palkkatappaja, joka työskenteli joidenkin 1900-luvun pahamaineisimpien tyyppien rinnalla. Vuosikymmeniä kattava elokuva kertoo yhdestä Amerikan historian suurimmista selvittämättömistä mysteereistä: legendaarisen ammattiyhdistyspomon Jimmy Hoffan katoamisesta. Elokuva tarjoaa mahtavan matkan järjestäytyneen rikollisuuden salatuille käytäville paljastaen sisäpiirin toimintatavat, keskinäisen kilpailun ja poliittiset kytkökset.

Holiday Rush – 28. marraskuuta
Yh-isä saa potkut radiojuontajan hommistaan juuri ennen joulua. Hän ja hänen neljä hemmoteltua lastaan joutuvat laskemaan elintasoaan ja pohtimaan aidon onnen merkitystä.

Atlantics – 29. marraskuuta
17-vuotias Ada rakastuu dakarilaisessa lähiössä Souleimaniin, nuoreen rakennusmieheen, joka katoaa merellä mutta palaa sitten samoihin maisemiin.

Hukkasin kehoni (I Lost My Body) – 29. marraskuuta
Seikkailu, nuori rakkaus ja lapsuusmuistot hitsautuvat yhteen palkitussa animaatioelokuvassa, jossa irronnut käsi kulkee läpi Pariisin etsien omistajaansa. Perustuu Guillaume Laurantin kirjoittamaan romaaniin Happy Hand.

Netflixin alkuperäistuotantoa olevat dokumentit:

Paradisen tulimyrsky (Fire in Paradise) – 1. marraskuuta
Kalifornian historian tuhoisimmasta maastopalolsta vuonna 2018 selviytyneet kertovat dokumentissa kokemuksiaan katastrofista, joka hävitti Paradisen kaupungin maan tasalle.

The Devil Next Door, minisarja – 4. marraskuuta
Clevelandilainen isoisä tuodaan oikeuden eteen Israelissa. Hänen sanotaan olevan natsien kuolemanleirin vartija, joka tunnettiin nimellä Iivana Julma.

Maradona Meksikossa (Maradona in Mexico) – 13. marraskuuta
Minisarjassa seurataan maailman suurinta jalkapalloilijaa, Diego Maradonaa, kun hän pyrkii pelastamaan Dorados-joukkueen ja samalla myös itsensä.

I’m with the Band: Nasty Cherry, kausi 1 – 15. marraskuuta
Kaunistelemattomassa ja intiimissä dokumenttisarjassa poptähtiä valmentava Charli XCX selvitää, mitä naisista koostuvan rockyhtyeen menestys ja koossa pysyminen vaatii.

Lorena, juoksemaan syntynyt (Lorena, la de pies ligeros) – 20. marraskuuta
Meksikolainen Lorena Ramírez juoksee ultramaratoneja rarámuri-kansan perinteisessä asussa ja sandaaleissa. Hän on nykyisin yksi maailman nopeimmista juoksijoista.

Bikram: Yogi, Guru, Predator – 20. marraskuuta
Hot joogan karismaattinen kehittäjä Bikram Choudhury valloitti maailman ja näytti kulkevan voitosta toiseen, kunnes esiin alkoi tulla hätkähdyttäviä paljastuksia.

Suojattomat kuluttajat (Broken) – 27. marraskuuta
Tutkiva dokumenttisarja todistaa, kuinka suosittujen tuotteiden markkinoinnin huijaustaktiikat ja välinpitämättömyys aiheuttavat vakavia seuraamuksia kuluttajille.

Marraskuun komediaspesiaalit:
Seth Meyers: Lobby Baby – 5. marraskuuta
Patriot Act with Hasan Minhaj, osa 5 – 10. marraskuuta
Jeff Garlin: Our Man In Chicago – 12. marraskuuta
Fadily Camara: La Plus Drôle de Tes Copines – 14. marraskuuta
Iliza: Unveiled – 19. marraskuuta
Zona Rosa – 26. marraskuuta
Mike Birbiglia: The New One – 26. marraskuuta
John Crist: I Ain’t Prayin For That – 28. marraskuuta

Lapsille ja koko perheelle:
Hello Ninja – 1. marraskuuta
True: Grabbleapple Harvest – 1. marraskuuta
She-Ra and the Princesses of Power, kausi 4 – 5. marraskuuta
Green Eggs and Ham, kausi 1 – 8. marraskuuta
Harvey Girls Forever!, kausi 3 – 12. marraskuuta
GO!: The Unforgettable Party – 15. marraskuuta
Llama Llama, kausi 2 – 15. marraskuuta
Dino Girl Gauko – 22. marraskuuta
The Dragon Prince, kausi 3 – 22. marraskuuta
Trolls: The Beat Goes On!, kausi 8 – 22. marraskuuta
Final Space, kausi 2 – 24. marraskuuta
Super Monsters Save Christmas – 26. marraskuuta
True: Winter Wishes – 26. marraskuuta
Chip and Potato, kausi 2 – 29. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.