Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Breaking Bad -elokuva El Camino, Sam Worthingtonin uusi jännäri Fractured…

07.10.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä palataan maailman parhaaksikin väitetyn tv-sarjan, Breaking Badin maailmaan sarjaa jatkavan El Camino -elokuvan myötä. Toinen kiinnostava elokuvauutuus on Sam Worthingtonin tähdittämä jännäri Fractured. Sarjojen puolella jatkuu muun muassa viikottain julkaistava hittisarja Riverdale.

Viikon 41 uudet julkaisut Netflixissä:

Rhythm + Flow, kausi 1 – 9. lokakuuta
Hiomattomat timantit pistävät parastaan hiphop-ikonien Cardi B:n, Chance the Rapperin ja T.I. TIP Harrisin edessä. Koe-esiintymisen läpäisevät artistit pääsevät tiputtamaan riimejä battleissa ja cyphereissä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus monelle, mutta totaalisen mullistava vain yhdelle. Rhythm + Flow julkaistaan keskiviikkona 9. lokakuuta, ja uudet jaksot heitetään kehiin keskiviikkona 16. ja 23. lokakuuta.

Haunted, kausi 2 – 11. lokakuuta
Amerikkalaisessa kauhusarjassa oikeat ihmiset kertovat ystävilleen ja sukulaisilleen menneisyytensä karmivia tositarinoita, joita esitetään hyytävinä dramatisointeina.

Sydämen suunnitelma (Plan Coeur), kausi 2 – 11. lokakuuta
Ranskalaisessa sarjassa Elsa palaa kuukausien jälkeen Pariisiin sen jälkeen, kun on sanonut hyvästit parhaille ystävilleen. Syyllisyys kuitenkin vaivaa häntä.

El Camino: A Breaking Bad Movie – 11. lokakuuta
Vince Gilliganin ohjaama El Camino: Breaking Bad -elokuva jatkaa suoraan siitä, mihin Breaking Bad -sarja päättyi. Aaron Paul nähdään taas Jesse Pinkmanin roolissa.

Wolkenbruchin sydämen valittu (Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse) – 11. lokakuuta
Mottia painostetaan menemään naimisiin kunnollisen ortodoksijuutalaisen naisen kanssa. Hän kuitenkin rakastuu yllättäen luokkatoveriinsa, jota hänen äitinsä ei hyväksyisi.

La influencia – 11. lokakuuta
Espanjalaisessa kauhuelokuvassa Alicia palaa lapsuudenkotiinsa auttamaan siskoaan heidän koomassa olevan äitinsä hoidossa ja joutuu kohtaamaan vanhan pimeyden voiman, joka uhkaa nyt hänen lastaan.

Fractured – 11. lokakuuta
Ray (Sam Worthington) ja Joanne Monroen (Lily Rabe) tytär loukkaantuu onnettomuudessa, ja he vievät hänet nopeasti lähimmän sairaalan ensiapuun. Äiti ja tytär lähetetään uusiin kokeisiin, mutta sitten he katoavat ja niin katoavat myös kaikki merkinnät heidän käynnistään sairaalassa. Rayn huoli muuttuu epätoivoksi, kun hän yrittää löytää perheensä ja selvittää, mitä heille tapahtui.

The Forest of Love – 11. lokakuuta
Huijari ja aloitteleva kuvausryhmä tunkevat itsensä kahden surun murtaman naisen elämään. Japanilaisessa elokuvassa mikään kuitenkaan ei ole sitä, miltä ensin näyttää.

Lähiön kasvatit (Banlieusards) – 12. lokakuuta
Kolme veljestä – gangsteri, opiskelija ja herkässä vaiheessa oleva teini – oppivat lähiöelämän kovia läksyjä ja etsivät kukin oman tapansa selviytyä ranskalaisessa draamaelokuvassa.

Tulossa myös:
Deon Cole: Cole Hearted – 8. lokakuuta
Kapteeni Kalsarin kammottava kertomus: Höpläween (The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween) – 8. lokakuuta
Riverdale, kausi 4 – 10. lokakuuta alkaen
Ultramarine Magmell, kausi 1 – 10. lokakuuta
Insatiable, kausi 2 – 11. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.