Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Neljässä maassa kuvattu rikossarja Criminal, Zach Galifianakisin komedia, Disenchantment jatkuu…

16.09.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa uudenlainen rikossarja, jonka neljässä eri maahan sijoittuvassa osiossa seurataan kaikkiaan 12:n erillisen rikoksen selvitystä. Zach Galifianakis puolestaan vitsailee julkkisvieraittensa kustannuksella komediassa Between Two Ferns: The Movie. Animaatiosarja Disenchantmentista julkaistaan toinen tuotantokausi.

Viikon 38 uudet julkaisut Netflixissä:

Criminal: Ranska, kausi 1 – 20. syyskuuta
Neljässä eri maassa kuvatussa, uraauurtavassa rikossarjassa seurataan 12 erillisen tapauksen selvitystyötä. Ranskalaisen osion rooleissa nähdään muun muassa Nathalie Baye, Jérémie Renier ja Sara Giraudeau.

Criminal: Saksa, kausi – 20. syyskuuta
Criminalin saksalaisessa osiossa ilmapiiri kiristyy, kun rikostutkinta tiivistyy kuulusteluhuoneen kissa ja hiiri -leikiksi. Vierailevina tähtinä ovat Nina Hoss ja Peter Kurth.

Criminal: Espanja, kausi 1 – 20. syyskuuta
Kuulusteluhuoneen ympärille rakennetun poliisidraaman espanjalaisessa osiossa pääosissa nähdään Emma Suárez, Carmen Machi ja Álvaro Cervantes.

Criminal: Iso-Britannia, kausi 1 – 20. syyskuuta
Brittiversiossa poliisit painostavat lääkäriä tunnustamaan syyllisyytensä murhaan. Pääosissa ovat David Tennant, Clare-Hope Ashitey ja Youssef Kerkour.

Disenchantment, osa 2 – 20. syyskuuta
Matt Groeningin luoman, aikuisille suunnatun animaatiosarjan toisella kaudella prinsessa Bean kulkee läpi helvetin pelastaakseen ystävänsä ja isänsä kuningaskunnan.

Vagabond, kausi 1 – 20. syyskuuta
Korealaisessa jännityssarjassa stunt-mies lähtee selvittämään veljenpoikansa salaperäistä kuolemaa.

Between Two Ferns: The Movie – 20. syyskuuta
Zach Galifianakis unelmoi tähdeksi tulemisesta. Mutta kun Will Ferrell löytää hänen tv-sarjansa “Between Two Ferns” ja lataa sen Funny or Diehin, Zachista tulee yleinen naurun aihe. Scott Aukermanin ohjaama komedia antaa uuden näkökulman rakastettuun komediahahmoon, jonka Galifianakis on luonut vuosien varrella.

Koodi Bill Gatesin mieleen (Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates) – 20. syyskuuta
Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa perehdytään Bill Gatesin elämäntarinaan, syvällisesti ja sensuroimatta, samalla kun mies itse kehittelee ainutlaatuisia ratkaisuja maailman mutkikkaimpiin ongelmiin. Sarjan on ohjannut Oscar-ehdokas Davis Guggenheim (Epämiellyttävä totuus, Malala).

Tulossa myös:

Maailman viimeiset tyypit (The Last Kids on Earth) – 17. syyskuuta
Superautot vastaan yllättäjät (Fastest Car), kausi 2 – 20. syyskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.