Uusimmat

Kaikki Netflixin uudet julkaisut tällä viikolla – ja näitähän taas riittää…

14.10.2019 07:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä nähdään suuri määrä nimekkäitä näyttelijöitä. Tulossa on muun muassa Paul Ruddin tähdittämä draamakomediasarja Living with Yourself, Armie Hammerin ja Dakota Johnsonin kauhuelokuva Wounds ja sokerina pohjalla Steven Soderberghin ohjaama, Meryl Streepin, Gary Oldmanin ja Antonio Banderasin tähdittämä The Laundromat.

Viikon 42 uudet julkaisut Netflixissä:

Living with Yourself, kausi 1 – 18. lokakuuta

Amerikkalaisessa draamakomediasarjassa elämän ja rakkauden lopen uuvuttama mies (Paul Rudd) käy läpi salaperäisen erikoishoidon, jonka tuloksena hän huomaa muuttuneensa paremmaksi itsekseen.

Toon, kaudet 1-2 – 18. lokakuuta

Nettihitiksi levinnyt video nostaa erakkomaisen ja hieman tumpelon mainossäveltäjä Toonin kuuluisuuteen. Hollantilaissarjassa seurataan, miten hän selviää showbisneksen karikoissa.

Avlu, osa 1 – 18. lokakuuta

Tiivistunnelmaisessa rikossarjassa Deniz panee väkivaltaisen miehensä päiviltä ja joutuu vankilaan. Siellä hän huomaa pian joutuneensa ikävästi kahden vihamielisen jengipomon väliin.

Baby, kausi 2 – 18. lokakuuta

Missä vaiheessa heidän salainen elämänsä ei ole enää leikkiä? Italialaisen teinidraamasarjan toinen kausi jatkuu uusilla hahmoilla, vaikeilla päätöksillä ja uusilla salaisuuksilla

Kukkatalo (La casa de las flores), kausi 2 – 18. lokakuuta

Meksikolaisessa mustassa komediassa de la Moran perhe suree menetystään ja koittaa selvitä yrityksen myynnistä, samalla kun punoo kostoa ja sekoittaa itsensä romanttisiin katastrofeihin.

Eli – 18. lokakuuta

Ciarán Foyn ohjaamassa kauhuelokuvassa nuori poika sairastaa tuntematonta sairautta, jonka vuoksi hänet on eristettävä muusta maailmasta. Hänen vanhempansa lähettävät hänet kokeelliseen terapiaan, jonka pitäisi parantaa hänet, mutta pian häntä alkavat piinata kokemukset, jotka saavat hänet epäilemään kaikkia ympärillään.

Seventeen – 18. lokakuuta

Espanjalaisessa draamakomediassa 17-vuotias poika karkaa nuorisovankilasta ja lähtee etsimään terapiakoiraansa. Alkaa matka Cantabrian halki, jolla poika pyrkii saamaan jälleen yhteyden veljeensä ja isoäitiinsä.

The Laundromat – 18. lokakuuta

Leski (Meryl Streep) tutkii vakuutuspetosta, jonka johtolangat vievät kahden Panama Cityssä toimivan, maailman talousjärjestelmää hyväksikäyttävän juristin jäljille (Gary Oldman ja Antonio Banderas). Elokuvan on ohjannut Steven Soderbergh.

Wounds – 18. lokakuuta

Baarimikko Will poimii maasta tappelun jälkeen pudonneen puhelimen ja alkaa saada pahaenteisiä viestejä. Pian hän joutuukin keskelle painajaista. Kauhuelokuvan pääosissa nähdään Armie Hammer, Dakota Johnson ja Zazie Beetz.

Ghosts of Sugar Land – 16. lokakuuta
Teksasilaisten amerikkalaismuslimien porukka järkyttyy, kun yksi heistä liittyy Isisiin. Dokumenttielokuvassa he pohtivat ystävänsä kohtaloa ja sitä, miksi tämä valitsi elämän ääriliikkeessä.

Tell Me Who I Am: Lewisin veljesten tarina – 18. lokakuuta

Alex Lewis menetti muistinsa 18-vuotiaana, minkä jälkeen hän joutuu luottamaan kaksoisveljeensä Marcusiin tämän opettaessa hänelle uudestaan, kuka hän on. Marcus kuitenkin piilottaa häneltä synkän perhesalaisuuden, joka tulee vainoamaan heitä vuosikymmeniä myöhemmin. Dokumenttielokuva.

Vaihtoehto luonnonvalinnalle (Unnatural Selection), kausi 1 – 18. lokakuuta

Dokumenttisarjassa geenien muokkaamisen ja tekoälytutkimuksen pioneerit törmäävät eettisiin ja teknologisiin haasteisiin, jollaisia ihmiskunta ei ole ennen kohdannut.

Tulossa myös:

Lihansyöjä (MeatEater), kausi 8 – 18. lokakuuta
Sisustussuunnittelun mestarit (Interior Design Masters), kausi 1 – 18. lokakuuta
Upstarts – 18. lokakuuta
Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! – 14. lokakuuta
Voimapiltti Bheem – Diwali-juhla (Mighty Little Bheem: Diwali) – 18. lokakuuta
Spirit Riding Free: Heppatarinat, kausi 2 – 18. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.