Netflixin uutuudet tällä viikolla: Samuel L. Jacksonin paluu Shaftiksi, Paul Thomas Andersonin surrealistinen Anima…

24.06.2019 13:01 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä nähdään Samuel L. Jackson jälleen John Shaftin roolissa uudessa Shaft-elokuvassa. Uutuutena julkaistaan myös Paul Thomas Andersonin ohjaama ja Radioheadin Thom Yorken musiikin siivittämä lyhytelokuva Anima. Sarjauutuuksia tulee puolestaan Ranskasta ja Brasiliasta.

Viikon 26 uutuudet Netflixissä:

Mike Epps: Only One Mike – 25. kesäkuuta
Suorasukaisessa stand up -showssaan Mike Epps ruotii makuuhuoneasioita, erityisopetusta, ruumiinjäsenten ikääntymistä ja ties mitä.

Anima – 27. kesäkuuta
Radioheadin Thom Yorke on pääosassa Paul Thomas Andersonin ohjaamassa, surrealistisen visuaalisessa lyhytelokuvassa, jonka musiikki on Yorken käsialaa.

Perhefirma (Family Business), kausi 1 – 27. kesäkuuta
Ranskalaisessa komediasarjassa yrittäjäperhe kuulee, että Ranska on laillistamassa marihuanan, joten he päättävät muuttaa huonosti menestyvän lihakauppansa pikavauhtia kannabiskahvilaksi.

Shaft – 28. kesäkuuta
Shaft-saaga kääntyy uuden sukupolven pariin. Samuel L. Jacksonin esittämä yksityisetsivä on ollut suurimmaksi osaksi poissa poikansa JJ:n elämästä, mutta kun FBI:ssa työskentelevä John Shaft Jr. tarvitsee apua selvittääkseen ystävänsä kuolemaa, isä tulee apuun.

Pitävät todisteet? (Exhibit A) – 28. kesäkuuta
Tosielämän rikostarinoista kertovassa sarjassa tutkitaan rikostekniikassa väärinkäytettyjä näennäistieteellisiä menetelmiä, joilla on ollut konreettisia seurauksia ja syyttömät ihmiset ovat joutuneet tuomituiksi.

The Chosen One, kausi 1 – 28. kesäkuuta
Kolme lääkäriä lähtee viemään zikavirusrokotteita Pantanalin syrjäseudulle. Vastassa on parantaja, jonka mystinen lahko alkaa kietoa tulijoita otteeseensa brasilialaisessa jännärissä.

Tulossa myös:

Daniel Sosa: Epäkelpo (Maleducado) – 27. kesäkuuta
Kotihotellikisa (Instant Hotel), kausi 2 – 28. kesäkuuta
Lukkojen takana (Vis a vis), kausi 2 – 28. kesäkuuta
Huumeiden maailma (Dope), kausi 3 – 28. kesäkuuta
Motown Magic, kausi 1 – 28. kesäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat