Netflixin uutuudet tällä viikolla: Scarlett Johanssonin ja Adam Driverin tähdittämä laatudraama, V Wars alkaa…

02.12.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan Noah Baumbachin ohjaama, Scarlett Johanssonin ja Adam Driverin tähdittämä Marriage Story, jonka odotetaan olevan vahvoilla ensi kevään Oscareissa. Uusien sarjojen osastolla alkaa muun muassa vampyyrisarja V Wars. Dokumentissa seurataan sarjamurhaaja Henry Lee Lucasia.

Viikon 49 uutuudet Netflixissä:

Kristuksen ensimmäinen kiusaus (Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo) – 3. joulukuuta
Kolmenkympin rajapyykin saavuttava Jesus tuo yllätysvieraan tapaamaan perhettään. Sekopäinen jouluspesiaali on brasilialaisen Porta dos Fundos -koomikkoryhmän käsialaa.

Viimeinen kankkunen (Especial de Natal Porta dos Fundos: Se beber, não ceie) – 3. joulukuuta
Brasilialaisen Porta dos Fundos -koomikkoryhmän käsialaa olevassa hupailussa apostolit heräävät viimeisen ehtoollisen jälkeisenä päivänä krapulaisina. Heillä ei ole muistikuvia edellisillasta ja kaiken huipuksi Jeesus (Fábio Porchat) on kadonnut.

Tanssi tähtiin (Let’s Dance) – 4. joulukuuta
Lahjakkaan mutta epävarman hiphop-tanssijan seurue hajoaa ja hän alkaa opettaa pariisilaisessa huipputason balettikoulussa, jossa hän ihastuu lupaavaan ballerinaan.

Jouluprinssi: Kuninkaallinen vauva (A Christmas Prince: The Royal Baby) – 5. joulukuuta
Aldovia saa parhaan mahdollisen joululahjan: kuninkaallisen vauvan. Kuningatar Amberin (Rose McIver) pitää kuitenkin ensin ratkaista kuninkaallinen arvoitus ja pelastaa koko valtakunta.

Apache: Carlos Tevezin elämä (Apache: La vida de Carlos Tevez), kausi 1 – 5. joulukuuta
Carlos Tevezin elämän kaunistelematon dramatisointi kuvaa hänen nousuaan jalkapallotähdeksi Argentiinan Fuerte Apachen karuista oloista.

V Wars, kausi 1 – 5. joulukuuta
Nopeasti leviävä sairaus, joka muuttaa uhrinsa verta imeviksi pedoiksi, asettaa parhaat ystävykset eri puolille taistelussa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. Jonathan Maberryn ja Alan Robinsonin sarjakuvaan pohjautuvassa sarjassa nähdään muun muassa Ian Somerhalder, Adrian Holmes ja Jacky Lai.

Jouluksi kotiin (Home for Christmas), kausi 1 – 5. joulukuuta
Kaikilla muilla on oma rakas, jonka voi kaapata kainaloon suvun joulunviettoon. Kaikilla muilla paitsi Johannella. Välttääkseen utelut rakkauselämästään Johanne ryhtyy etsimään jouluksi täydellistä treffikumppania.

Marriage Story – 6. joulukuuta
Ytimekäs ja myötätuntoinen kuvaus murenevasta avioliitosta ja perheestä, joka pitää yhtä. Oscar-ehdokas Noah Baumbachin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda ja Ray Liotta.

Triad Princess, kausi 1 – 6. joulukuuta
Järjestettyään itselleen keikan julkisuuden henkilön henkivartijana triadimafian villi tytär rakastuu ja sekoittaa tv-tähden elämän.

Joulun päivät (Three Days of Christmas), kausi 1 – 6. joulukuuta
Espanjalaisessa draamasarjassa neljä sisarusta joutuu keskelle perhedraamaa ja salaisuuksia kolmena eri ajanjaksona, mutta kuitenkin aina jouluna.

Virgin River, kausi 1 – 6. joulukuuta
Robyn Carrin romaaneihin pohjautuvassa sarjassa uutta alkua etsivä erikoissairaanhoitaja muuttaa pois Los Angelesista etäiseen Pohjois-Kalifornian kaupunkiin ja hämmästyy siitä, mitä – ja kenet – hän löytää.

The Confession Killer, minisarja – 6. joulukuuta
Henry Lee Lucas tunnetaan Yhdysvaltain kuuluisimpana sarjamurhaajana. Dokumenttisarja tutkii totuutta ja sen kammottavia seuraamuksia.

Tulossa myös:
Team Kaylie, osa 2 – 2. joulukuuta
Tiffany Haddish: Black Mitzvah – 3. joulukuuta
Taikuri turneella (Magic for Humans), kausi 2 – 4. joulukuuta
Valittu (The Chosen One), kausi 2 – 6. joulukuuta
Fuller House, kausi 5 – 6. joulukuuta
Astronomy Club: The Sketch Show – 6. joulukuuta
Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas – 6. joulukuuta
Teasing Master Takagi-san, kausi 2 – 6. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat