UUSIMMAT

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Supersankarisarja The Umbrella Academy, rikossarja Dirty John, ihmissuhdekomedia The Breaker Upperers…

11.02.2019 17:03 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixillä alkaa ongelmainen supersankarisarja The Umbrella Academy sekä
Eric Banan ja Connie Brittonin tähdittämä rikossarja Dirty John. Parisuhteita katkotaan puolestaan komediaelokuvassa The Breaker Upperers.

Dirty John, kausi 1 – 14. helmikuuta

Dirty John on tositapahtumiin perustuva kahdeksanosainen rikossarja, jossa pääosia näyttelevät Eric Bana ja Connie Britton. Sarja pohjautuu Los Angeles Timesin samannimiseen podcastiin ja kertoo nettideittailusta alkaneesta suhteesta, joka muuttuukin vaaralliseksi. Trilleri on seksikäs, provosoiva ja karmiva tarina tapahtumista, jotka päätyivät lehtien otsikoihin ja järkyttivät koko maailmaa.

Ensitreffit x 5 (Dating Around), kausi 1 – 14. helmikuuta

Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa jokaisessa jaksossa yksi tosielämän sinkku flirttailee ja mokailee viisillä ensitreffeillä. Hän tarkoituksensa on löytää joku toisien treffien arvoinen.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho – 14. helmikuuta

Ken Jeong ylistää ensimmäisessä komediaspesiaalissaan vaimoaan, kertoo tarinoita Hollywoodista ja paljastaa miten “Kauhea kankkunen” pelasti hänen henkensä.

The Umbrella Academy, kausi 1 – 15. helmikuuta

Dark Horsen julkaisemaan, Gerard Wayn käsikirjoittamaan sarjakuvaan perustuva The Umbrella Academy on tarina superongelmallisesta supersankariperheestä, jolla on kahdeksan päivää koota itsensä, selvittää isän kuolema ja pelastaa maailma. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Mary J. Blige ja Colm Feore.

The Breaker Upperers – 15. helmikuuta

Viisitoista vuotta sitten Mel ja Jen saivat selville, että sama mies tapaili heitä molempia yhtä aikaa. Katkeroituneina ja kyynisinä naiset ystävystyivät nopeasti ja perustivat The Breaker Upperers -palvelun, joka maksusta auttaa ihmisiä päättämään parisuhteensa. Nyt kaksikko lähestyy neljääkymmentä, ja yritys kukoistaa edelleen. Heidän suhteensa on platoninen, mutta toisistaan riippuvainen, ja he säilyttävät kyynisyytensä välttämällä kiintymistä kehenkään muuhun. Naisten törmätessä vanhaan uhriinsa Mel tuntee pistoksen sydämessään, ja heidän ystävyytensä joutuu todelliselle koetukselle. Uusi-Seelantilaisen komedian ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet pääosia näyttelevät Madeleine Sami ja Jackie van Beek.

Tulossa myös:
Makujen juurilla (Flavorful Origins: Chaoshan Cuisine), kausi 1 – 11. helmikuuta
The Dragon Prince, kausi 2 – 15. helmikuuta

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset voivat olla mahdollisia.

Muropaketin uusimmat