UUSIMMAT

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Tulossa mm. Mötley Crüen Törkytehdas ja Amy Schumerin komiikkaa

18.03.2019 17:03 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan pitkään odotettu (ja ehkä myös pelätty), Mötley Crüe -yhtyeen elämää kuvaavan Törkytehdas-kirjan pohjalta tehty elokuva The Dirt. Sarjapuolella tulossa on muun muassa intialainen, tositapahtumiin pohjautuva rikossarja Delhi Crime. Dokumenttien osalla vieraillaan 1970-luvun Pohjois-Irlannissa.

Viikon 12 uutuudet Netflixissä:

The Dirt – Törkytehdas – 22. maaliskuuta

Mötley Crüen peittelemättömän omaelämänkerran dramatisoinnissa bändi kokee hevimaailman supertähteyden onnen kukkulat ja murheen laaksot. Jeff Tremainen ohjaaman elokuvan pääosanelikkona nähdään Douglas Booth, Machine Gun Kelly, Iwan Rheon ja Daniel Webber.

Delhi Crime, kausi 1 – 22. maaliskuuta

Tositapahtumiin perustuvassa dramatisoidussa sarjassa seurataan vuonna 2012 Intian Delhissä tapahtunutta joukkoraiskauksen tutkintaa. Pääosissa ovat Shefali Shah ja Adil Hussain.

Rikoskertomuksia: Presidenttiehdokas (Historia de un crimen: Colosio), kausi 1 – 22. maaliskuuta

Meksikon presidenttiehdokkaan salamurhasta vuonna 1994 kertova dramatisointi on osa latinalaisen Amerikan selvittämättömiin rikoksiin keskittyvää sarjaa.

Myrskyn aikana (Mirage) – 22. maaliskuuta

Espanjalaisessa rikoselokuvassa Vera pelastaa pojan 25 vuotta ennen nykyhetkeä aika-avaruusjatkumon virheen avulla, mutta menettää sen vuoksi tyttärensä. Hän ei kuitenkaan aio luovuttaa ilman taistelua.

Carlo ja Malik, kausi 1 – 22. maaliskuuta

Claudio Amendolan tähdittämässä, italialaisessa rikossarjassa vanhan koulukunnan roomalainen murhatutkija saa parikseen Norsunluurannikolla syntyneen, lahjakkaan tulokkaan.

ReMastered: Miami Showbandin murhaisku – 22. maaliskuuta

Ulsterin lojalistit väijyttivät ja tappoivat kolme Miami Showbandin jäsentä Pohjois-Irlannissa vuonna 1975. Nyt yksi eloonjääneistä aikoo kaivaa totuuden esiin.

Tulossa myös:
Amy Schumer: Growing – 19. maaliskuuta
My Husband Won’t Fit, kausi 1 – 20. maaliskuuta
Selling Sunset – Hollywoodin kiinteistönvälittäjät, kausi 1 – 22. maaliskuuta
Kalle Tarramaassa (Charlie’s Colorforms City), kausi 1 – 22. maaliskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat