Netflixin uutuudet tällä viikolla: Turboahdettuja autoja, retroautoja, dokumentteja Amerikoista ja Simon Amstellin stand upia…

19.08.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Tämä viikko on Netflixissä sikäli harvinainen, sillä uutuuksia julkaistaan hyvin maltillinen määrä tyypilliseen viikkoon verrattuna. Tulossa on kaksi dokumenttielokuvaa, Simon Amstellin lavakomiikkaa sekä kaksi autoihin liittyvää tv-sarjauutuutta. Jos katsottavaa ei muuten tahdo löytyä niin muistutuksena, että loistavasta Mindhunterista julkaistiin toinen tuotantokausi viime viikolla.

Viikon 34 uutuudet Netflixissä:

Simon Amstell: Set Free – 20. elokuuta
Uudessa stand up -spesiaalissaan vilpitön ja itseään havainnoiva koomikko Simon Amstell avautuu muun muassa rakkaudesta, egosta, intiimisuhteista ja ayahuascasta.

Hyperdrive, kausi 1 – 21. elokuuta
Maailman kovimmat katuajon eliittikuskit testaavat rajojaan turboahdetuilla, tuunatuilla autoillaan kaikkien aikojen suurimmalla ja pahimmalla autojen esteradalla.

Rust Valleyn autovelhot (Rust Valley Restorers), kausi 1 – 23. elokuuta
Vanhoja autoja keräilevä Mike Hall, hänen ystävänsä Avery Shoaf ja poikansa Connor Hall kunnostavat vanhoja autoja ja yrittävät siinä sivussa tehdä vähän voittoakin. Kanadalaisessa tosi-tv-sarjassa muuttumisleikkiin pääsevät retroautot.

Amerikkalainen tehdas (American Factory) – 21. elokuuta
Dokumentissa seurataan kulttuurien törmäystä, kun kiinalainen miljardööri avaa uudelleen tehtaan ja palkkaa kaksituhatta amerikkalaistyöläistä. Toiveikkaan ja lupaavan alun jälkeen luvassa on takaiskuja, kun huipputeknologialla loistava Kiina ajautuu törmäyskurssille Yhdysvaltojen työväenluokan kanssa. Elokuvan on tuottanut Barack ja Michelle Obaman tuotantoyhtiö.

El Pepe: Uskomaton elämä (El Pepe: Una vida suprema) – 23. elokuuta
Emir Kusturican palkitussa dokumentissa seurataan José “Pepe” Mujicaa, Uruguayn presidentiksi noussutta entistä poliittista vankia, joka puhuu elämästään, ihanteistaan ja tulevaisuudestaan.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.