Netflixin uutuudet viikolla 14/2021: Ruotsalainen rikossarja Rahalla saa, vähän erilainen supersankarileffa, uusi animesarja…

05.04.2021 12:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä muun muassa alkaa Jens Lapiduksen suosittuihin dekkareihin pohjautuva sarja Rahalla saa sekä uusi animesarja. Elokuvapuolella julkaistaan Melissa McCarthyn ja Octavia Spencerin tähdittämä Thunder Force ja Oscar-ehdolla oleva lyhytelokuva. Dokumenteissa ihmetellään suurta taidevarkautta.

Viikon 14 uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Rahalla saa (Snabba Cash), kausi 1 – 7. huhtikuuta
Unelmilla on hintansa. Yrittäjämaailma joutuu törmäyskurssille Tukholman alamaailman kanssa, ja ainainen helpon rahan tavoittelu panee uskollisuuden, ystävyyssuhteet ja liikekumppanuudet koetukselle. Uusi ruotsalaissarja pohjautuu Jens Lapiduksen romaaneihin.

Paljon melua häistä (The Wedding Coach), kausi 1 – 7. huhtikuuta
Entinen morsian ja ikikoomikko Jamie Lee silottelee ryppyjä rakkaudessa ja hääsuunnittelussa paljastamalla pariskunnille hävyttömät mutta käytännölliset niksinsä.

The Way of the Househusband, kausi 1 – 8. huhtikuuta
Rikollispiireistä kadonnut, legendaarinen yakuza Tatsu, “kuolematon lohikäärme”, ilmestyy taas kuvioihin – hurjan omistautuneena kotiaviomiehenä. Animesarja.

Tulossa myös:

  • Family Reunion, osa 3 – 5. huhtikuuta
  • The Big Day, osa 2 – 7. huhtikuuta

Viikon uudet elokuvat:

Have You Ever Seen Fireflies? – 9. huhtikuuta
Gülseren on kapinallinen ja räväkkä ihmelapsi, joka luovii yksinäisyyden, rakkauden ja menetyksen ristiaallokossa keskellä poliittista ja yhteiskunnallista kuohuntaa. Turkkilainen elokuva.

Thunder Force – 9. huhtikuuta
Lapsuudenystävät yhdistävät voimansa rikollisuutta vastaan taistelevana supersankarikaksikkona, kun toinen keksii, miten tavalliset ihmiset voivat saada supervoimia. Toimintakomedian pääosissa nähdään Melissa McCarthy ja Octavia Spencer.

Night in Paradise – 9. huhtikuuta
Julman tragedian jälkeen vääryyttä kokenut jengiläinen piiloutuu Jejun saarelle tappajat perässään. Saarella hän tutustuu naiseen, jolla on omat demoninsa. Korealainen rikosdraama.

Two Distant Strangers – 9. huhtikuuta
Oscar-ehdokkuuden saaneessa lyhytelokuvassa mies yrittää päästä kotiin koiransa luo, mutta päätyy aikasilmukkaan, jossa on poliisin kanssa vastakkain yhä uudelleen.

Tulossa myös:

  • The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You – 6. huhtikuuta

Viikon uudet dokumentit:

Coded Bias – Koodin syrjimät – 5. huhtikuuta
Dokumentissa perehdytään algoritmien vääristymiin, joiden jäljille päästiin kun MIT Media Labin tutkija havaitsi puutteita kasvojentunnistuksessa.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute – 7. huhtikuuta
Tähtiloisteen täyttämän sekä musiikkia ja muistoja tulvivan illan ikoniset esiintyjät kunnioittavat MusiCaresin Vuoden henkilöksi palkittua Dolly Partonia.

Maailman suurin taidevarkaus (This Is A Robbery: The World’s Biggest Art Heist) – 7. huhtikuuta
Vuonna 1990 kaksi poliisiksi pukeutunutta miestä pääsi huijaamalla bostonilaiseen museoon ja varasti arvokkaita taideteoksia. Sukella tämän röyhkeän rikoksen saloihin.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat