Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 17/2018: Tulossa Adam Sandler -komedia ja Christopher Melonin hillittömän hauska rikossarja Happy!

23.04.2018 13:22 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixillä alkaa Christopher Melonin tähdittämä rikos/komediasarja Happy! Elokuvapuolella valikoimaan tulee Adam Sandlerin ja Chris Rockin romanttinen komedia. Luvassa on myös uutta dokumenttia ja stand-up -komiikkaa.

Viikolla 17 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Kevin James: Never Don’t Give Up – 24. huhtikuuta
Tähtikoomikko Kevin James palaa pitkän tauon jälkeen stand-up -lavalle pilailemaan muun muassa isyydestä, fanivuorovaikutuksesta ja inhosta allergioihin.

Enissa Amani: Ehrenwort, kausi 1 – 26. huhtikuuta
Stand-up -esityksessään iranilais-saksalainen koomikko Enissa Amani kertoo näkemyksensä saksalaisesta insinööritaidosta, verovähennyksistä ja nettifanipostia koskevista säännöistä.

Happy! Kausi 1 – 26. huhtikuuta
Viinaan menevä ex-kyttä ja palkkamurhaaja pelkää seonneensa, koska yksisarvinen – jota kukaan muu ei näe – pyytää häntä pelastamaan tytön, jonka joulupukki on siepannut. Räävittömän komediallisen rikossarjan pääosassa nähdään Christopher Meloni.

Viikko ennen häitä (The Week Of) – 27. huhtikuuta
Kahdella isällä on erimielisyyksiä lastensa tulevista häistä ja he yrittävät pitää hermonsa kurissa juhlajärjestelyiden tuoksinassa. Robert Smigelin ohjaamassa komediassa seurataan Adam Sandlerin ja Chris Rockin roolihahmojen lasten häitä edeltävää viikkoa.

Väärän värinen (The Rachel Divide) – 27. huhtikuuta
Intiimissä ja yhteiskunnallisessa dokumentissa seurataan aktivisti Rachel Dolezalia, joka perheineen ja kriitikoineen avaa näkemyksiään aktivistin rotuidentiteetistä syntyneen kohun jälkimainingeissa.

Bobby Kennedy presidentiksi (Bobby Kennedy for President), kausi 1 – 27. huhtikuuta
Dokumenttisarja kertoo 1960-luvun suurmiehestä, jonka kuolema järkytti monia sekasortoisen ajanjakson myllerryksessä. Arkistopätkistä ja haastatteluista koostuvassa dokumenttisarjassa muistellaan presidenttiehdokkaana ollutta Bobby Kennedyä, joka vaikutti merkittävästi maansa uudistamiseen.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun tietoon ja muutokset ovat mahdollisia.