UUSIMMAT

Netflixin uutuudet viikolla 29/2020: Frank Millerin kuvittamaan kirjaan pohjautuva fantasiasarja Cursed, intialaisia naimakauppoja ja plastiikkakirurgiaa…

13.07.2020 13:48 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixin keskeisin uutuus on Katherine Langfordin tähdittämä, Frank Millerin ja Tom Wheelerin fantasiaromaaniin pohjautuva seikkailusarja Cursed, joka kertoo kuningas Arthurin legendaa uudesta näkökulmasta.

Viikon 29 uudet julkaisut Netflixissä:

Yhdessä olemme vahvoja (On est ensemble) – 14. heinäkuuta
Aktivistit ympäri maailmaa taistelevat epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja muutoksen puolesta dokumentissa, joka seuraa heidän osallistumistaan Solidarité-musiikkivideoon.

Huumeliiketoiminta (The Business of Drugs) – 14. heinäkuuta
Entinen CIA:n analyytikko tutkii kuuden laittoman aineen bisnestä selvittääkseen, miten huumeet saavat ihmiset käyttäytymään riskialttiisti, kuoleman uhallakin.

Pimeä halu (Dark Desire), kausi 1 – 15. heinäkuuta
Ketkä ovat uhreja ja ketkä tekijöitä tässä yhden naisen ja kolmen miehen sekasotkussa? Pinnan alla mikään ei ole sitä miltä näyttää meksikolaisessa mysteerisarjassa.

Pelimiehiä (Gli Infedeli) – 15. heinäkuuta
Korneja valheita ja seksikkäitä yllätyksiä on tarjolla, kun miehet yrittävät selviytyä ihmissuheiden ja uskollisuuden karikoissa.

Luomukonstit vai leikkaus? Ennen ja jälkeen (Skin Decision: Before and After), kausi 1 – 15. heinäkuuta
Ihon- ja kauneudenhoitoon erikoistunut hoitaja Jamie ja plastiikkakirurgi Sheila Nazarian tuovat asiakkaiden parhaat puolet esiin alan tuoreimpien toimenpiteiden avulla.

Intialaisia naimakauppoja (Indian Matchmaking), kausi 1 – 16. heinäkuuta
Avioliittovälittäjä Sima Taparia perehdyttää asiakkaita USA:ssa ja Intiassa järjestetyn avioliiton saloihin ja kertoo, kuinka tapa nykypäivänä toimii.

Vaarallinen kohtaaminen (Fatal Affair) – 16. heinäkuuta
Asianajaja Ellie (Nia Long) joutuu karmeaan kissa- ja hiirileikkiin, kun vanhan kaverin kanssa drinkillä käynti johtaa pakkomielteeseen joka vaarantaa hänen kaikki läheisensä. Psykologisen trillerin on ohjannut Peter Sullivan.

MILF – 16. heinäkuuta
Kolme nelikymppistä bestistä aloittaa suhteen nuorempien miesten kanssa lomamatkalla ranskalaisessa komediassa.

Cursed, kausi 1 – 17. heinäkuuta
Bestseller-kirjaan perustuvassa, kuningas Arthurin taruun pohjautuvassa sarjassa teini-ikäinen Nimue (Katherine Langford) ja palkkasoturi Arthur etsivät Merliniä toimittaakseen tälle ikivanhan miekan.

Suusta suuhun (Boca a Boca (Kissing Game)), kausi 1 – 17. heinäkuuta
Karjataloudella elävässä brasilialaiskaupungissa nuoret joutuvat paniikin valtaan, kun heitä uhkaa suutelemisen välityksellä tarttuva tauti.

Isä, sotilas, poika (Father Soldier Son) – 17. heinäkuuta
Brian Eisch haavoittuu vakavasti Afganistanissa. Tästä alkaa hänen ja hänen poikiensa matka, jossa käsitellään rakkautta, menetystä, pelastusta ja perintöä.

Tulossa myös:

DJ Cinderella – 13. heinäkuuta
Hearts Beat Loud – 14. heinäkuuta
Urzila Carlson: Overqualified Loser – 14. heinäkuuta
Kaksoismurha – Double Jeopardy – 15. heinäkuuta
Instant Family – 15. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat