UUSIMMAT

Netflixin uutuudet viikolla 34: Suomalaiset esillä – Laura Birn mukana brittisarjassa, rikossarja Karppi kansainväliseen levitykseen

20.08.2018 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixin ohjelmistoon tulee brittisarja The Innocents, jossa nähdään myös suomalaista väriä. Sarjan keskeisessä roolissa on mukana Laura Birn. Toinen kotimaisuus on rikossarja Karppi. Intialaisessa sarjassa Ghoul puolestaan tutkitaan tuntemamme maailman ulkopuolisia terroristeja.

Karppi (Deadwind), kausi 1 – 23. elokuuta
Suomalaisessa rikossarjassa Pihla Viitalan esittämä etsivä Sofia Karppi alkaa tutkia naisen murhaa uuden työparinsa, Lauri Tilkasen esittämän Sakarin kanssa. Sarjassa nähdään myös mm. Jani Volanen ja Tommi Korpela.

Ghoul, kausi 1 – 24. elokuuta
Intialaisessa kauhusarjassa armeijan vastanimitetty kuulustelija saapuu salaiselle vankileirille ja saa huomata, etteivät kaikki vankeina pidetyt terroristit ole tästä maailmasta.

The Innocents, kausi 1 – 24. elokuuta
June McDanielin elämä mullistuu, kun hän saa tietää kuuluvansa äitinsä puolelta muodonmuuttajien sukuun. Hän joutuu valitsemaan, lähteekö tutkimaan äitinsä muodonmuuttamiskykyä vai jääkö pitkäaikaisen poikaystävänsä Harryn rinnalle. Kehen hän voi luottaa, kun hän lähtee tutkimusmatkalleen? Viattomien maailmassa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Brittisarjan keskeisissä rooleissa nähdään Sorcha Groundsell, Percelle Ascott, Guy Pearce, Jóhannes Haukur Jóhannesson sekä suomalainen Laura Birn.

Hiphop-tähti (The After Party) – 24. elokuuta
Komediaelokuvassa lupaava räppäri pelkää menettäneensä uransa nettifiaskon vuoksi. Hän saa kuitenkin vielä yhden tilaisuuden tehdä mahdottomasta totta, kun hänen paras ystävänsä järjestää heidät villeihin jatkobileisiin New Yorkissa.

Bert Kreischer: Secret Time – 24. elokuuta
Varautukaa paitsi paidattomuuteen niin myös muihin syviin paljastuksiin tässä stand up -koomikko Burt Kreischerin spesiaalissa. Tulossa on myös tarinaa mahtavista isistä.

Seuraa tätä (Follow This) – 23. elokuuta
Nokkelassa dokumenttielokuvassa BuzzFeed-sivuston toimittajat koluavat aiheita erikoisista internet-hullutuksista aina opioidiriippuvaisille huumeidenkäyttöä varten tarkoitettuihin tiloihin.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.