Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja leffat tällä viikolla: The Crown jatkuu, Matthew McConaugheyn tuore elokuva, toiseen maailmansotaan sijoittuva The Liberator -sarja…

09.11.2020 17:01 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä jatkuu neljännen kauden myötä Britannian hoviin sijoittuva draamasarja The Crown.

Uusina sarjoina alkaa muun muassa toiseen maailmansotaan sijoittuva The Liberator ja Jack Londonin romaanin inspiroima The Minions of Midas. Elokuvapuolella julkaistaan esimerkiksi joulumusikaali Jingle Jangle sekä Matthew McConaugheyn tähdittämä White Boy Rick.

Viikon 46 uudet sarjat ja tuotantokaudet:

Dash & Lily, kausi 1 – 10. marraskuuta
Menestysromaaniin Dash & Lily’s Book of Dares perustuvassa sarjassa kyyninen Dash ja aurinkoinen Lily kirjoittavat toisilleen muistikirjaan, joka kulkee edestakaisin heidän välillään New Yorkissa.

Drag Queen on syntynyt (Nasce uma Rainha), kausi 1 – 11. marraskuuta
Muodonmuutossarjassa Gloria Groove ja Alexia Twister tekevät drag-unelmista totta auttamalla kuutta artistia löytämään lavarohkeutensa.

The Liberator, kausi 1 – 11. marraskuuta
Toisen maailmansodan tositapahtumiin perustuvassa sarjassa kirjava, karski ja uskollinen sotilasryhmä Thunderbirds johtaa liittoutuneiden maihinnousua Italiaan.

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun, kausi 1 – 11. marraskuuta
Komediakolmikko Aunty Donna esittelee ainutlaatuisen absurdia ja omintakeista tyyliään sketsien, laulujen ja kirjavien hahmojen muodossa.

Ethos, kausi 1 – 12. marraskuuta
Joukko ihmisiä ylittää Istanbulissa sosiokulttuuriset rajat ja löytää yhteyden, kun heidän pelkonsa ja toiveensa nivoutuvat yhteen.

Midaksen käskyläiset (The Minions of Midas), kausi 1 – 13. marraskuuta
Miljonäärikustantaja joutuu kiristetyksi ja hänen päätöksensä voi maksaa tai pelastaa henkiä. Jack Londonin kirjan innoittama tarina sijoittuu nykyajan Madridiin.

The Crown, kausi 4 – 15. marraskuuta
1980-luvulla kuningatar Elizabeth saa vastaansa pääministeri Margaret Thatcherin. Prinssi Charles puolestaan menee naimisiin lady Diana Spencerin kanssa. Olivia Colman jatkaa kuningattaren roolissa, Thatcheriä esittää Gillian Anderson ja prinsessa Dianaa Emma Corrin.

Tulossa myös:

  • Undercover, kausi 2 – 9. marraskuuta
  • Kuroko’s Basketball, kausi 1 – 15. marraskuuta
  • Roi ja roska-auto (Trash Truck), kausi 1 – 10. marraskuuta

Viikon uudet elokuvat:

Mitä halusimme (What We Wanted) – 11. marraskuuta
Hedelmällisyysongelmista kärsivän parin avioliitto joutuu koetukselle lomalla Sardiniassa ja lomanaapurit kiristävät tunnelmaa entisestään itävaltalaisdraamassa.

Elämä edessäpäin (The Life Ahead) – 13. marraskuuta
Italialaisessa draamassa holokaustista selvinnyt nainen (Sophia Loren) pyörittää Italiassa päivähoitobisnestä ja ottaa hoteisiinsa 12-vuotiaan katulapsen joka ryösti hänet.

Ludo – 12. marraskuuta
Intialaisessa elokuvassa neljä hyvin erilaista tarinaa risteää kohtalon oikusta.

Jingle Jangle – Joulumusikaali (Jingle Jangle: A Christmas Journey) – 13. marraskuuta
Musiikkiseikkailu, näyttävä spektaakkeli ja aivan uudenlainen koko perheen joulutapahtuma. Elokuvan tarina sijoittuu vilkkaaseen Cobbletoniin, jossa legendaarinen lelunikkari Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) tekee ihmeellisiä luomuksiaan. Kun hänen luottoapulaisensa (Keegan-Michael Key) varastaa hänen arvokkaimman luomuksensa, hänen fiksun ja kekseliään lapsenlapsensa (Madalen Mills) sekä kauan sitten unohtuneen keksintönsä on parannettava vanhat haavat ja saatava taikuus heräämään. David E. Talbertin käsikirjoittama ja ohjaama jouluelokuva muistuttaa meitä perhesiteiden lujuudesta ja mahdollisuuksien voimasta. Elokuvassa kuullaan John Legendin, Philip Lawrencen ja Davy Nathanin alkuperäisiä kappaleita sekä This Day, jonka esittävät Usher ja Kiana Ledé.

Tulossa myös:

  • Escape Room – 13. marraskuuta
  • White Boy Rick – 13. marraskuuta
  • Girls Lost – 15. marraskuuta
  • All Inclusive – 15. marraskuuta
  • Askeladden – I Dovregubbens Hall – 15. marraskuuta
  • Upp I Det Blå – 15. marraskuuta

Viikon dokumentit:

Syöpäosaston nuoret taistelijat, minisarja – 10. marraskuuta
Kuuden vuoden aikana kuvatussa dokumenttisarjassa käydään läpi viiden syöpäsairaan lapsen ja heidän lannistumattomien perheidensä kestämät traumat ja hoidot.

Neljäs oikeudenkäynti (Trial 4), minisarja – 11. marraskuuta
Teini-ikäinen Sean Ellis tuomittiin bostonilaisen poliisin murhasta vuonna 1993. Nyt hän taistelee todistaakseen syyttömyytensä ja paljastaakseen poliisin korruption.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.