Netflixin uutuudet viikolla 5/2021: Uunituoretta avaruus-scifiä, Spider-Man-tähti Zendayan uutuuselokuva, Sorjonen jatkuu…

01.02.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa korealainen tieteisseikkailu Space Sweepers sekä Zendayan ja Tenet-tähti John David Washingtonin tähdittämä Malcolm & Marie. Kotimaisen Sorjosen kolmas kausi tulee katsottavaksi ja uutuussarjana alkaa brasilialainen fantasiasarja Salainen kaupunki.

Viikon 5/2021 uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Firefly Lane, kausi 1 – 3. helmikuuta
Katkeamattoman siteen yhdistämät bestikset Tully ja Kate tukevat toisiaan hyvinä ja huonoina aikoina, teinitytöistä nelikymppisiksi. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Katherine Heigl.

Salainen kaupunki (Invisible City), kausi 1 – 5. helmikuuta
Brasilialaisessa fantasiasarjassa perhetragediasta toipuva Eric saa tietää, että ihmisten keskuudessa asuu myyttisiä olentoja – ja tajuaa pian, että olennot liittyvät hänen salaperäiseen menneisyyteensä.

Tulossa myös:

  • Zig & Sharko, kausi 3 – 1. helmikuuta
  • Sorjonen, kausi 3 – 3. helmikuuta
  • Hache, kausi 2 – 5. helmikuuta
  • Kid Cosmic, kausi 1 – 2. helmikuuta
  • Mighty Express, kausi 2 – 2. helmikuuta

Viikon uudet elokuvat:

Black Beach – 3. helmikuuta
Asianajajalla on edessään lupaava tulevaisuus, mutta hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä suostuessaan neuvottelijaksi kidnappaajaksi ryhtyneen vanhan ystävänsä kanssa. Espanjalainen toimintajännäri.

All My Friends Are Dead – 3. helmikuuta
Puolalaisessa kauhukomediassa ystävysten uudenvuodenjuhlissa sattuu ja tapahtuu: salaisuudet paljastuvat, sydämiä särkyy ja illan päätös järkyttää kaikkia.

Kadotettu Paradiso (The Last Paradiso) – 5. helmikuuta
1950-luvulla italialainen vapaasielu haaveilee paremmasta elämästä ja oikeuden toteutumisesta, mutta kielletty rakkaus vaarantaa kaiken. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Little Big Women – 5. helmikuuta
Kiinalaisessa draamassa perhettä kalvavat vieraantuneen isän menehtyminen ja jäljet elämästä, jonka tämä vietti erossa heistä.

Malcolm & Marie – 5. helmikuuta
Elokuvantekijä tyttöystävineen palaa kotiin elokuvansa ensi-illasta. Tunnelma kiristyy ja kipeät paljastukset ajavat pariskunnan setvimään suhdettaan. Indiedraaman pääosissa nähdään Zendaya ja John David Washington.

Space Sweepers – 5. helmikuuta
Korealaisessa scifiseikkailussa neljä hylkiötä etsii avaruusjätettä ja jahtaa kaukaisia unelmiaan vuonna 2092. Räjähtäviä salaisuuksia valkenee, kun viattomasta humanoidista tehdään kauppoja.

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity – 5. helmikuuta
Kun demoninen jättiläiskäärme herää, jinjang-mestareiden täytyy selvittää murhamysteeri ja suojella valtakuntaansa juonelta kuninkaallisessa oikeudessa. Kiinalainen toimintaseikkailu.

Tulossa myös:

  • After – 1. helmikuuta
  • S.W.A.T.: Firefight – 1. helmikuuta
  • The Intruder – 2. helmikuuta

Viikon dokumentit:

Strip Down, Rise Up – 5. helmikuuta
Joukko naisia haluaa saada kehonsa ja elämänsä takaisin tutustumalla liikkeen ja merkityksen risteyskohtiin tehokkaassa tankotanssiohjelmassa.

Uudet komediaspesiaalit:

  • Tiffany Haddish Presents: They Ready, kausi 2 – 2. helmikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat