Netflixin uutuuselokuvassa Ben Stiller, Carrie Fisher ja muut julkkikset kertovat avoimesti huumetripeistään – Tältä näyttää Have a Good Tripin ensimmäinen traileri

04.05.2020 08:15 | Muropaketin toimitus

Julkkikset lähtevät happotripille.

Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Have A Good Trip: Adventures in Psychedelics -dokumentista, jossa nähdään muun muassa Adam Scott, Sarah Silverman, Sting, A$AP Rocky ja Ben Stiller kertomassa huumekokemuksistaan.

Have A Good Trip: Adventures in Psychedelics kertoo viihdyttävällä tavallla julkkisten trippailuista psykedeelisten huumeiden kanssa. Heidän kuvailemansa matkat on toteutettu surrealistisina animaatioina. Dokumentti ei ole pelkkää hassuttelua, sillä se kertoo psykedeelien hyvistä ja huonoista puolista sekä niiden käytöstä esimerkiksi masennuksen ja riippuvuuden hoidossa.

Dokumentissa nähdään myös Nick Offerman, Ad-Rock, Rosie Perez, Paul Scheer, Nick Kroll, Rob Corddry, Ben Stiller, David Cross Donovan, Natasha Lyonne, Reggie Watts, Sting ja Will Forte.

Have A Good Trip: Adventures in Psychedelics -elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Donick Cary. Se saa ensi-iltansa Netflixissä 11. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat