Uusimmat

Netflixissä ensi viikolla julkaistava I’m Thinking of Ending Things on yksi syksyn parhaista elokuvista – ja ensimmäiset arvostelut ovat sen mukaisia

28.08.2020 08:15 Muropaketin toimitus

Charlie Kaufmanin psykologinen kauhutrilleri jakaa taatusti mielipiteet.

Netflixissä ensi viikolla julkaistavan Charlie Kaufmanin ohjaaman ja käsikirjoittaman I’m Thinking of Ending Things -elokuvan arvioembargo päättyi eilen iltapäivällä. Kaufmanin näkemys psykologisesta kauhutrilleristä on yksi syksyn parhaista elokuvista ja vastaanotto on sen mukainen.

Rotten Tomatoes -sivustolla näkemästään on pitänyt 82 prosenttia kriitikoista ja Metacriticin yhteen keräämien arvioiden keskiarvo on tällä hetkellä 75 / 100.

I’m Thinking of Ending Things jakaa taatusti mielipiteet niin kriitikoiden kuin katsojien keskuudessa ja muutama tähän mennessä julkaistu arvio lyttääkin leffan täysin.

Elokuva perustuu Iain Reidin vuonna 2016 julkaisemaan saman nimiseen kirjaan, jota on pidetty mahdottomana filmatisoida. Leffan lyhyt synopsis kertoo vapaasti suomennettuna seuraavaa:

”Mies vie tyttöystävänsä tapaamaan vanhempiaan, mutta he päätyvätkin kammottavalle kiertotielle.”

Elokuvan pääosissa esiintyvät Jessie Buckley, Jesse Plemons, Toni Collette ja David Thewlis.

Muropaketin arvostelu elokuvasta ilmestyy lähipäivinä. I’m Thinking of Ending Things saa ensi-iltansa Netflixissa 4. syyskuuta.