Uusimmat

New Yorkissa järjestetään Wesley Snipesin Blade-leffasta tutut veriravet

24.09.2015 11:52 Tatu Junni

Vuonna 1998 ilmestyneen Bladen ikimuistoisimpia kohtauksia oli elokuvan alkupuolella nähdyt vampyyrien omat ravet.

Nyt verikekkereitä ollaan järjestämässä ihan oikeasti. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta 17 vuoden aikana, mutta mitään massailmiötä ei veriraveista ole kehkeytynyt.

”Blade Rave” -nimisen tapahtuman ajankohta on 9. lokakuuta ja paikkana New Yorkin Terminal 5.  Ravet ovat osa New Yorkin Comic-Conia.

Ikävä kyllä (?) ravet järjestetään vain ”synteettisellä” verellä, mutta tokkopa tuo todellisia Blade-faneja haittaa. Hyppimisen ja humppaamisen lisäksi luvassa on Stephen Norringtonin ohjaaman Bladen erikoisnäytös ja kaikenlaista muuta mukavaa.

Lippuluokkia on kolme, joista halvimmat on jo myyty loppuun. Jäljellä on enää 56 dollarin Vampires & Familiars -lippuja sekä 108 dollarin Purebloods-tikettejä.

Ikäraja bakkanaaleihin on 18. Lisää tapahtumasta voi lukea täältä: Blade Rave.

LA MAGRA IS COMING from BBQ Films on Vimeo.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat