Nicolas Cage ei aio katsoa uutta elokuvaansa – “Toivottavasti te kuitenkin pidätte siitä”

21.09.2021 08:33 Muropaketin toimitus

Nicolas Cage esittää itseään odotetussa The Unbearable Weight of Massive Talent -elokuvassa.

Nicolas Cage promoaa Colliderin haastattelussa umpikahjoa Prisoners of the Ghostland -elokuvaansa, joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime viikon perjantaina. Suomessa sen dvd, Blu-ray ja 4K Blu-ray julkaistaan 15. marraskuuta.

Cage kertoo myös ensi vuoden puolella ilmestyvästä vielä huuruisemmasta The Unbearable Weight of Massive Talent -leffasta, jossa hän esittää fiktiivistä versiota itsestään. Sitä näyttelijä ei aio itse katsoa.

– Minulle on kerrottu sen olevan hyvä leffa. Managerini Mike Nilon oli tyytyväinen, kuten koeyleisötkin. Itse en pysty katsomaan valkokaankalta huippuneuroottista ja ahdistunutta versiota itsestäni, Cage sanoo.

– Sanoin kuvauksissa ohjaaja Tom Gormicanille, että olen täynnä hiljaisuutta ja meditatiivisia hetkiä, enkä mikään neurootikko. Hänen mukaansa neuroottinen Cage on paras Cage, joten näyttelin itseäni sellaisena, mutta en aio katsoa sitä. Toivottavasti te pidätte elokuvasta, Cage jatkaa.

The Unbearable Weight of Massive Talent saa ensi-iltansa 22.4.2022. Leffassa Cage palaa muun muassa elokuvien Face/Off, Con Air, Leaving Las Vegas ja Gone in Sixty Seconds rooleihin. Elokuvassa esiintyvät myös Pedro Pascal, Sharon Horgan, Tiffany Haddish ja Neil Patrick Harris.

Cagen uran parhaimpiin elokuviin kuuluva Pig nähdään tällä hetkellä käynnissä olevilla Rakkautta & Anarkiaa -festareilla. Mestarillinen elokuva saapuu laajempaan teatterilevitykseen 26. marraskuuta.