Uusimmat

Nicolas Cage ei pidä Seth Rogenista – Näyttelijöiden välit tulehtuivat 10 vuotta sitten, kun yhteinen elokuva ei toteutunutkaan

30.03.2021 15:00 Muropaketin toimitus

Nicolas Cagen ja Seth Rogenin välit tulehtuivat Green Hornet -elokuvan aikana vuonna 2011.

Hollywoodissa ihmisten tulehtuneet välit ovat tavallisia ja ne johtuvat milloin mistäkin. Yksi tällainen “Hollywood feud” on Seth Rogenin ja Nicolas Cagen välillä. GQ:n haastattelussa Rogen kertoo, että Cage vihoittelee hänelle edelleen Green Hornet -elokuvan vuoksi.

Vuonna 2011 julkaistu Green Hornet oli supersankarielokuva komediallisemmasta päästä. Sen nimiroolissa nähdään Rogen ja Cage haki elokuvan pahiksen rooliin. Hänellä oli alun perin hyvä idea pahikseksi, mutta tämä muuttui valintaprosessin edetessä, eikä Cage saanut roolia.

Cagen ehdotus oli tehdä pahiksesta “valkoihoinen bahamalainen”, jolla on paksu Karibian aksentti. Vähän ennen pandemian alkua Rogen ja Cage tapasivat jälleen ja Cage oli kysynyt Rogenilta, oliko tämä mahdollisesti kertonut ystävälleen James Francolle hänen hahmoideaansa. Cagen mielestä Franco oli nimittäin varastanut idean inspiraationa hahmolleen elokuvassa Spring Breakers.

“Jo ennestään hän ei pitänyt minusta, ja hän jatkaa sitä edelleen”, Rogen kommentoi, mutta ei kuitenkaan paljasta haastattelussa, oliko hän kertonut asiasta Francolle.