Nicolas Cage ei unohda – Internetin rakastamalla näyttelijällä on loistava muisti, katso vaikka itse

13.02.2018 21:03 | Muropaketin toimitus

Nicolas Cage oli mahtava joskus ja Nicolas Cage on mahtava edelleen. Näyttelijä myös muistaa omat vuorosanansa vuosikymmenien jälkeenkin.

Nicolas Cage vajosi Oscar-palkitusta näyttelijästä rypemään ajoittain elokuvien pohjamudissa, mutta internet on siitäkin huolimatta (tai juuri siitä syystä) päätynyt rakastamaan näyttelijää. Hänet on ikuistettu meemeihin ja muihin hupaisuuksiin, minkä vuoksi monet katsojat ovat unohtaneet, että hän on näyttelijä, joka ottaa työnsä vakavasti.

Cage esiintyy seuraavaksi Panos Cosmatosin ohjaamassa, Sundancen elokuvajuhlilla ensiesityksensä saaneessa kauhutrillerissä Mandy, missä hänen vastanäyttelijänään nähdään Andrea Riseborough. Vulture laittoi Cagen vastaamaan Riseboroughin esittämiin tietovisailukysymyksiin, missä Cagen piti arvata, ovatko kyseiset vuorosanat hänen itsensä lausumat, ja jos ovat, mistä elokuvasta ne ovat.

Haastattelussa Cage osoittaa, että hänellä on lähes pettämätön muista ja hän muistaa omien rooliensa vuorosanat vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Katso video tietovisasta Vulturen sivuilta. (Emme voineet liittää videota tämän uutisen mukaan, sillä se on niitä koko internetin hermoja kiristäviä versioita, jotka lähtevät pyörimään automaattisesti. Halusimme säästää lukijoidemme hermoja.)