Uusimmat

Nicolas Cage muisteli Ghost Rider -aikojaan: “No eihän se elokuva ihan toiminut”

04.04.2018 21:01 Muropaketin toimitus

Aaveajaja

Vuonna 2007 julkaistu Ghost Rider ei ole Nicolas Cagen uran kirkkaimpia suorituksia. Syy elokuvan puolivillaisuuteen ei ollut kuitenkaan pelkässä näyttelijässä.

Melkoisen matalalentoisessa urasuuntauksessa viime vuodet ollut Nicolas Cage esitti vuosina 2007 ja 2011 Aaveajajaa eli Ghost Rideria kahdessa Marvelin sarjakuviin pohjautuvassa elokuvassa. Kumpikaan näistä elokuvista ei saanut osakseen suurta arvostusta. Päinvastoin, niitä tuntuivat halveksivan niin kriitikot kuin sarjakuvien ystävätkin.

LRM:n julkaisemassa uutisessa Nicolas Cage muistelee Ghost Rider -aikojaan. Hän kertoo, että elokuvasta piti alun perin tulla aivan erilainen, mutta studio ei ollut tuolloin vielä valmis tekemään sarjakuvaelokuvaa, joka ei olisi ollut sopiva lapsille. Cage muistelee:

“Ghost Rider oli elokuva, joka olisi ehdottomasti pitänyt tehdä R-ikärajalle. David Goyerilla oli mainio käsikirjoitus, jonka halusin tehdä Davidin kanssa ja jostain syystä meidän ei annettu tehdä sitä elokuvaa. Mutta se on edelleen elokuva, joka pitäisi tehdä, ei tietenkään minun kanssani, mutta sen pitäisi olla ikärajalla R – hitto, Deadpool oli R-reitattu ja se menestyi mahtavasti. Ghost Rider oli suunniteltu olemaan pelottava, R-reitattu ja särmikäs supersankari, mutta sitä vaan ei saatu toteutettua silloin aikoinaan.”

Syy siihen, että Ghost Rider oli vuonna 2007 niin huono, ei siis kuulosta olevan pelkässä Nicolas Cagessa. Olisiko Ghost Rider toiminut tuolloin aikuisille suunnattuna elokuvana, jää kuitenkin pelkkien arvailujen varaan. Nykypäivänä, karskien supersankarielokuvien ollessa jo arkipäivää, tuo kuitenkin saattaisi onnistua.

Mutta kuten Cage itsekin sanoo – ilman Nicolas Cagea ehkä kuitenkin.

Muropaketin uusimmat