Nicolas Cage pyysi roolia Kummisetä 3:sta ja nyt koko asia hävettää näyttelijää pahasti

10.01.2022 09:08 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Francis Ford Coppola ei halunnut veljenpoikaansa Nicolas Cagea mukaan Kummisetä 3 -elokuvaan.

Nicolas Cage on mukana The Hollywood Reporterin Actors Roundtable -sarjan uudessa jaksossa, jossa hän paljastaa pyytäneensä roolia Kummisetä 3 -elokuvasta. Nyt koko asia hävettää näyttelijää.

Melkein tunnin mittainen Actors Roundtable -jakso on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Mukana ovat Cagen lisäksi Andrew Garfield, Jonathan Majors, Peter Dinklage ja Simon Rex. Jakso löytyy kokonaisuudessaan alempaa.

Näyttelijät päätyivät puhumaan elokuvista, joissa he olisivat halunneet esiintyä, mutta joihin heillä ei ollut mitään toivoa päästä mukaan. Cage päätyi kertomaan Kummisetä 3 -stoorinsa.

– Tämä asia hävettää minua, koska se liittyy perheeseeni, Cage aloittaa, viitaten Kummisetä-ohjaaja Francis Ford Coppolaan, joka on hänen setänsä.

– Setä oli aloittamassa Kummisetä 3:n tekemistä. Minä kerroin hänelle, että olen juuri oikea näyttelijä elokuvaan. Hän oli buukkaamassa rooliin Andy Garcian, mutta minä yritin selittää ja selittää syitä, miksi olisin paljon parempi valinta. Mutta ei, ei onnistunut. Hän oli jo tehnyt valintansa, Cage jatkaa.

Cagen oikea nimi on Nicolas Kim Coppola, jonka hän vaihtoi jo uransa alkuvaiheessa. Cage ei halunnut, että häntä yhdistettäisiin kuuluisaan setäänsä, vaan tahtoi todistaa pärjäävänsä Hollywoodissa omillaan.

Kummisetä 3 julkaistiin alun perin vuonna 1990. Sen pääosissa nähtiin Garcian lisäksi Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia, Bridget Fonda ja Sofia Coppola. Joulukuussa 2020 ohjaaja Coppola leikkasi leffasta uuden version nimeltään Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone.