Nicolas Cagen supersankarileffan onnetomuudesta yli miljoonan dollarin sairaalalasku – studio ei aio maksaa

11.03.2013 08:55 | Muropaketin toimitus

Ghost Rider

Viime vuonna ilmestynyt Ghost Rider: Koston henki sisälsi näyttäviä stuntteja, mutta ne eivät syntyneet helpolla. Yksi tempaus vaati melkein ihmishengen.

Marvelin supersankarisarjakuviin pohjautuvassa Ghost Rider: Koston Hengessä stuntteja tehnyt Mike ”Crazy Mike” Gaboff melkein kuoli suorittaessaan temppua, jossa hänen piti ajaa liekeissä oleva moottoripyörä rampilta järveen. Kaikki kun ei mennytkään suunnitelmien mukaan.

Mike Gaboffin hyppy meni pitkäksi ja veden sijaan hän laskeutui kovalle maalle. Onnettomuudessa stuntmieheltä murtui alaselkä, lantio, niska, molemmat kädet, solisluu ja kylkiluita. Tämän lisäksi hänen keuhkonsa romahtivat ja iho kärsi toisen asteen palovammoja.

Mike Gaboff syyttää Ghost Rider: Koston hengen tekijöitä vaarallisista työolosuhteista ja vaatii tuntuvia korvauksia. Hän ei nimeä tarkkaa summaa, mutta haluaa studion maksavan sekä kahden kuukauden sairaalakulut että hyvitykset menetetyistä työtarjouksista. Pelkästään sairaalakuluja on kertynyt toista miljoonaa dollaria, joten ihan pikku summista ei puhuta.

Luonnollisesti vastapuoli on kiistänyt vastuunsa Gaboffin onnettomuudesta. Elokuvan ohjanneet Mark Neveldine ja Brian Taylor eivät olet kommentoineet tapausta.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: TMZ