Night Visions tuo Edgar Wrightin ohjaaman The World’s Endin Suomeen – ja esittää putkeen koko Cornetto-trilogian

04.10.2013 12:14 | Muropaketin toimitus

Saimme juuri ilouutisen Night Visionsin järjestäjiltä! Jo kesällä USA:ssa ja Iso-Britanniassa julkaistu The World’s End saadaan sittenkin Suomeen.

Syksyn Night Visions -festivaali tarjoilee Suomen-ensi-illan odotetusta, Edgar Wrightin ohjaamasta maailmanloppuscifistä The World’s End. Uskomattomalla näyttelijäkaartilla (mm. Simon Pegg, Nick Frost, Martin ”Hobitti” Freeman, Paddy Considine) silattu komedia avaruuden pirujen hyökkäyksestä on myös Wrightin, Peggin ja Frostin yhteisen Cornetto-elokuvatrilogian päätösosa.

Night Visions tarjoaa 30.10.-3.11.2013 myös ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Cornetto-trilogia kokonaisuudessaan valkokankaalta lauantaina 2.11.2013.

Edgar Wrightin, Simon Peggin ja Nick Frostin ensimmäinen elokuva, zombie-komedia Shaun of the Dead (2004) ei päässyt Suomessa koskaan elokuvateatterilevitykseen asti, joten Night Visions -esitys on nyt ensimmäinen laatuaan. Poliisitoimintaelokuvista nerokkaasti pilkkaa tekevä Hot Fuzz (2007) täydentää kokonaisuuden komeasti.

Ja miksi siis Cornetto-trilogia? Tietenkin koska kaikissa kolmessa elokuvassa mainitaan tai nähdään Cornetto-jäätelö. Mikä nerokas temaattinen oivallus!

Night Visionsin koko ohjelmisto paljastetaan ensi viikolla. Dome.fi uutisoi aiheesta luonnollisesti tuoreeltaan.

Ps. Mikäli The World’s Endia ei pääse Night Visionsiin katsomaan, tuo Finnkino sen ohjelmistoonsa 8. marraskuuta. Tarkemmat yksityiskohdat levityksen laajuudesta ovat vielä auki.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Paljastaako Shaun of the Dead -kolmikon uusi The World’s End -traileri jo liikaakin? 19.6.2013
o Shaun of the Deadin tekijöiden maailmanloppukomediasta The World’s End kuusi uutta julistetta 12.6.2013
o Uusi traileri ja juliste Shaun of the Deadin ja Hot Fuzzin tekijöiden maailmanloppukomediasta 23.5.2013
Shaun of the Deadin ja Hot Fuzzin tekijöiden uutuuskomedia The World’s End naurattaa jo trailerillaan 8.5.2013

Lähde: Night Visions