Uusimmat

Ninja Rapin isä Vanilla Ice palasi 25 vuoden jälkeen Ninja Turtlesien maailmaan

25.05.2016 08:30 Tatu Junni

Vanilla Icella on erityinen paikka jokaisen Teini-ikäisiä mutanttininjakilpikonnia 1990-luvun alussa fanittaneen sydämessä. Heittihän Robert Van Winkle ilmoille ihan hillittömät riimit Mönjän salaisuuden klubikohtauksessa.

Go Ninja, Go Ninja, Go!

Kolme vuotta sitten Vanilla Ice hehkutti, miten Ninja Rap ja esiintyminen vuoden 1991 Ninja Turtles -elokuvassa on yhä hänen elämänsä kohokohta.

Noihin aikoihin mies myös hinkui roolia Michael Bayn tuottamasta Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvasta (2014). Moista ei irronnut, mutta ensi viikolla Suomen ensi-iltansa saavan Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsin ensi-illan myötä Vanilla Ice pääsi palaamaan mutanttien maailmaan hetkeksi aikaa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat