Ninja Turtles -elokuvan ilmestymisen lykkääntymisen syyt paljastettiin

08.08.2012 08:34 | Muropaketin toimitus

Michael Bayn tuottaman ja Jonathan Liebesmanin ohjaaman Ninja Turtles -elokuvan piti alunperin ilmestyä jouluna 2013, mutta taannoin ensi-iltaa lykättiin keväälle 2014. Elokuvan tekemisessä tiiviisti mukana oleva Kevin Eastman on nyt kertonut syyn lykkäykselle.

Peter Lairdin kanssa Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjakuvan vuonna 1984 luonut Kevin Eastman on antanut Comic Book Resources -sivustolle haastattelun, jossa hän valottaa kilpparielokuvan statusta.

”Periaatteessa elokuvan julkaisua lykättiin kahdesta syystä. Ensimmäinen on ohjaaja Jonathan Liebesman, joka halusi tarpeeksi aikaa tehdäkseen efekteistä ja taistelukohtauksista tarpeeksi hyviä. Toinen syy on se, että julkaisupäivä on nyt lähes sama kuin hahmojen 30-vuotissyntymäpäivä eli periaatteessa se on nyt sitten juhlavuosielokuva” Eastman paljasti.

Paramount-studio ei ole antanut virallista kommenttia ensi-illan lykkääntymiselle, joten toistaiseksi tarjolla on vain Kevin Eastmanin näkemys tilanteesta. Omien sanojensa mukaan Kevin Eastman on kuitenkin hyvin sitoutunut Ninja Turtlesin tekemiseen, joten hän tietänee, mistä puhuu.

”Luonnostelen, piirrän ja suunnittelen hahmoja. Pallottelen juttuja yhdessä kirjoittajien kanssa, juttelen ohjaajan ja tuottajien kanssa – olen todella aktiivisesti mukana” Eastman summasi.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Resources