Ninja Turtlesien isä: ”Uusi elokuva tuo mieleen Raidin ja Apinoiden planeetan synnyn”

18.07.2012 13:16 | Muropaketin toimitus

Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjakuvan yhdessä Peter Lairdin kanssa luonut Kevin Eastman lupaa Michael Bayn tuottaman ja Jonathan Liebesmanin ohjaaman Ninja Turtlesin olevan kaikkien aikojen paras Turtles-elokuva.

”Näkemäni perusteella se on kevyesti paras kilpparielokuva tähän mennessä. Luvassa on Raid: Redemption -tyylisiä taistelukohtauksia ja eeppisiä, Apinoiden planeetan synnyn kaltaisia erikoistehosteita”, Kevin Eastman lupaa. Huhujen mukaan kilpikonnat ovat Ninja Turtles -elokuvassa kotoisin avaruudesta. Tätä ei kannata Eastmanin mukaan liikaa surra:

”Tiedän että Michael [Bay] ja hänen tiiminsä pitävät muutoksista ja että Paramount kannatti niitä, joten ne ovat mielestäni hyvä asia. Vartuin lukien Kapteeni Amerikan ja Kostajien kaltaisia lehtiä. Montako kertaa historiansa aikana Kostajatkin on keksitty uudelleen?”

Ohjaaja Jonathan Liebesman on puolestaan puolustanut Ninja Turtlesin alkuperään kajoamista Eastmanin osallistumisella elokuvan tekemiseen: ”Millaista mytologiaa sitten rakennammekaan tai laajennammekaan, on se peräisin Kevin Eastmanilta, joka loi Turtlesit alunperinkin. Joten kaikki sopii mytologiaan kyllä; fanit tulevat olemaan innoissaan siitä, mitä teemme”.

Ninja Turtlesin ensi-ilta on tällä hetkellä aikataulutettu keväälle 2014. Näyttelijäkiinnityksistä tai kuvausten alkamisesta ei ole vielä tietoa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

Keskustelu

Ai erikoistehosteilla ja taistelukohtauksilla tehdään paras Turtles koskaan? Ehkä teini-ikäisen mielestä. Olisin erittäin yllättynyt, jos tuo uusi Turtles pääsisi edes lähellekään ensimmäisen näytellyn Turtlesin tasoa.

hyvä että joku muukin on huomannut kuinka huippu toimintapätkä Raid : The Redemption on. Suomessa ei esitetty ainuttakaan mainosta ja finnkino esitti leffaa viikon verran käytännössä tyhjille saleille. Voi kunpa tietäisitte kuinka hyvän leffan missasitte.

Muropaketin uusimmat