Uusimmat

No nyt on tämäkin selitetty: Captain Americalla on parta Avengers: Infinity Warissa sisäisistä syistä

26.04.2018 13:20 Muropaketin toimitus

Moni Marvel-hahmo on saanut uuden ulkonäön Avengers: Infinity Warissa. Chris Evansin esittämä, yleensä siloposkena nähty Captain America on kasvattanut elokuvaan komean parran.

Juuri julkaistussa Avengers: Infinity Warissa nähdään ulkonäöltään uudistuneita sankarihahmoja. Esimerkiksi Black Widow’sta on tullut blondi ja Thorista lyhyttukkainen ja yksisilmäinen. Iron Mankin on saanut uuden haarniskan. Chris Evansin esittämä Captain America on totuttu yleensä näkemään siloposkisena naapurinpoikana, mutta uudessa elokuvassa hänen kasvojaan peittää seksikäs parta.

Evans itse selittää muutosta Kapun sisäisellä tutkiskelulla. Cinemablendin uutisessa Evans kommentoi Captain American uutta ulkonäköä näin:

“En usko, että hän on luonnostaan mitenkään vastuuton, mutta nyt muodollisuus on vähentynyt. Hän on kääntynyt hieman sisimpänsä puoleen ja tuloksena hänestä on tullut hieman epäkunnioittava ja ehkä jopa vähän vaarallinen”.

Kapun ulkonäköä ei siis muutettu pelkästään siksi, että hän näyttäisi coolilta käydessään taistoon Thanosta vastaan. Tiukkaan armeijakuriin tottunut Kapu on Civil Warin tapahtumien jälkeen alkanut kapinoida, mikä näkyy nyt myös hänen huolettomammassa ulkonäössään.