Uusimmat

No vihdoinkin! DC:n Swamp Thing -sarjasta julkaistiin lupaava traileri

25.04.2019 09:36 Muropaketin toimitus

Swamp Thing -sarjan tunnelma vaikuttaa juuri oikealta.

DC Universe -suoratoistopalvelu on härnännyt Swamp Thing -faneja parin viime viikon ajan julkaisemalla monsterin omasta sarjasta härnäke-trailereita ja tahallisen suttuisia kuvia. Nyt tarjolla on vihdoinkin ensimmäinen kunnon teaser-traileri, jonka perusteella sarjan fiilis ja tunnelma ovat ainakin kohdillaan.

Len Weinin ja Bernie Wrightsonin 1970-luvun alussa luoman DC Comicsin Swamp Thing -sarjakuvia ovat vuosien varrella käsikirjoittaneet muun muassa Brian K. Vaughan, Mark Millar ja Scott Snyder. Sarjan on kerrottu ammentavan kuitenkin Alan Mooren 1980-luvun loppuolella rustaamista Swamp Thing -klassikkosarjisten tarinoista.

Sarjan pääosissa nähdään Andy Bean, Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten ja Jeryl Prescott. Mukana ovat myös Jennifer Beals, Virginia Madsen, Henderson Wade, Kevin Durand ja Leonardo Nam. Monsteripuvun sisällä hikoilee Derek Mears.

Swamp Thing saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 31. toukokuuta DC Universe -suoratoistopalvelussa. Toivotaan vielä kertaalleen sekä Swamp Thingin että palvelussa tällä hetkellä pyörivän Doom Patrol -sarjan saapuvan Suomessa Netflixiin, kunhan kaikki jaksot on esitetty. Näin kävi jo Titans-sarjan kanssa, joka on myös DC Universen alkuperäissarja.