Nuija ja tosinuija 2 toteutuu sittenkin – ensi-ilta jo vuonna 2013?

22.08.2012 08:21 Muropaketin toimitus

Nuija ja tosinuija 2:n tekemisestä on uutisoitu säännöllisin väliajoin tämän vuoden aikana. Hiljattain Jim Carrey ilmoitti jättävänsä projektin, mutta nyt mies on ilmeisesti onnistuttu puhumaan ympäri ja hän on lupautunut taas törppöilemään Jeff Danielsin rinnalla.

Nuija ja tosinuija 2:n ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat alkuperäisen komediankin tehneet Farrellyn veljekset. Tuoreessa haastattelussa Bobby Farrelly lupaa elokuvan valmistuvan vastoinkäymisistä huolimatta. Pääosissa nähdään alkuperäiset näyttelijät eli Jim Carrey ja Jeff Daniels. Kuvausten on tarkoitus alkaa ensi keväänä ja ensi-ilta on sitten syksyllä 2013.

Elokuvan tarinassa toinen nuijista on saanut lapsen. Kovin tarkkaa juonikuvausta Bobby Farrelly ei osannut tai halunnut tarjota, mutta ilmeisesti luvassa on munuaisongelmia ja -luovutus (!). Elokuva sijoittuu 20 vuoden päähän alkuperäisestä elokuvasta. Farrellyn mukaan Harry Dunne ja Lloyd Christmas ovat tasan yhtä törppöjä kuin ennenkin, eli minkäänlaista kasvua ei ole tapahtunut.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Digital Spy