Uusimmat

Nyt jopa Fantastic Fourin käsikirjoittaja pahoitteli elokuvansa surkeutta

20.08.2018 14:50 Muropaketin toimitus

 

FF

Vuonna 2015 julkaistu Fantastic Four on todellinen pohjanoteeraus mitä tulee Marvel-sarjakuvien filmatisointeihin. Jopa elokuvan käsikirjoittaja Jeremy Slater pahoittelee sitä.

Josh Trankin vuonna 2015 ohjaama Fantastic Four kärsi aikoinaan viime hetken uusintakuvauksista eikä lopputulos ollut hääppöinen. Fantastic Four on yksi Marvel-sarjakuvista tehtyjen elokuvien huonoiten taloudellisesti menestyneitä elokuvia ja Marvel-fanitkin tuntuvat unohtaneen koko elokuvan olemassaolon.

Nyt jopa elokuvan käsikirjoittaja pahoittelee elokuvansa surkeutta. Käsikirjoittaja Jeremy Slater pyytää nimittäin julkisesti anteeksi elokuvaansa: “Kun vihdoin sain jalkani oven väliin, minulla oli vain kolme unelmaprojektia bucket listillani. Yksi oli Marvel (umm… sori siitä, kaverit), yksi oli Star Wars ja kolmas oli, tietenkin, Stephen King.”

Cinemablendin uutisen mukaan Slaterin kolmas toive on toteutumassa, sillä hän on paljastanut työskentelevänsä parhaillaan suunnitteilla olevan Stephen King -elokuvan, Tommyknockersin, parissa. Kolkuttajien takana ovat myös James Wan sekä It-elokuvan tuottaja Roy Lee. Kingin romaani filmatisoitiin edellisen kerran vuonna 1993 kaksiosaisen minisarjan muodossa.