Nyt näyttää lupaavalta – Dexter-sarjan uuden kauden pääpahikseksi buukattiin juuri oikea näyttelijä

06.01.2021 08:38 | Muropaketin toimitus

Dexter-sarja tekee paluun vielä tämän vuoden aikana.

Aivan järkyttävän kehnoon jaksoon päättynyt Showtime-kanavan Dexter-sarjamurhaajasarja jatkuu kahdeksan vuoden tauon jälkeen vielä tämän vuoden puolella.

Dexterin pääosassa jatkaa Michael C. Hall, ja nyt Variety kertoo uuden kauden pääpahikseksi buukatun näyttelijä Clancy Brownin (The Shawshank Redemption, Billions, Carnivàle). Hän esittää hahmoa nimeltään Kurt Caldwell, jota kuvaillaan vapaasti suomennettuna näin:

”Hän on Iron Laken pikkukaupungin epävirallinen pormestari, mies joka on saavuttanut amerikkalaisen unelman. Kurt on vaikutusvaltainen, avokätinen ja kaikkien rakastama. Jos sukset menevät hänen kanssaan ristiin, niin olet pulassa.”

Dexterin yhdeksäs kausi sisältää kymmenen jaksoa ja sen showrunnerina toimii taas Clyde Phillips yhdessä Marcos Siegan kanssa, joka oli myös mukana tekemässä alkuperäisjaksoja. Siega ohjaa uusista jaksoista kuusi ja toimii myös vastaavana tuottajana.

Dexter-sarjan uusien jaksojen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Kuvausten on tarkoitus käynnistyä vielä tammikuun aikana.

Muropaketin uusimmat