Nyt on eeppistä: Nicolas Cagen uudessa elokuvassa nähdään kohtauksia Nicolas Cagen vanhoista elokuvista

25.02.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Nicolas Cage esittää fiktiivistä versiota itsestään elokuvassa The Unbearable Weight of Massive Talent, jonka on määrä valmistua vuonna 2021. Tarkempaa ensi-iltaa ei ole vielä julkistettu.

The Unbearable Weight of Massive Talent on tuleva elokuva, missä Nicolas Cage nähdään esittämässä fiktiivistä versiota itsestään. Elokuva kertoo pahoissa veloissa olevasta Nicolas Cagesta, joka joutuu keskelle CIA:n ja huumekartellin välistä sotaa.

“Se on tyylitelty versio minusta itsestäni. Se, että joudun puhumaan itsestäni kolmannessa persoonassa, on minulle erittäin epämiellyttävää. Siinä on useita kohtauksia, missä Nic Cage ja nuori Nic Cage ovat törmäyskurssilla ja riitelevät ja taistelevat keskenään. Se on melkoisen akrobaattinen lähestymistapa näyttelemiseen”, Cage kertoo Empiren haastattelussa.

Elokuvassa viitataan Cagen aiempiin elokuviin kuten Leaving Las Vegas, Face-Off ja Gone in 60 Seconds. Tämä tarkoittaa, että Cagen pitää palata näiden vanhojen elokuviensa maailmaan.

“En tykkää katsoa taaksepäin. Mutta tämä elokuva pakottaa minut siihen. Joudun varmaankin palaamaan joidenkin vanhojen elokuvieni pariin, koska luulen, että meidän pitää kuvata joitakin niiden kohtauksia uusiksi elokuvaa varten”, Cage selittää.

Muropaketin uusimmat