Nyt puhuu HBO Nordic -sarjan tähti: Näyttelijä Ruby Rose selitti, miksi hän jätti Batwomanin jo ensimmäisen kauden jälkeen

12.08.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Ruby Rosen lähdön jälkeen Batwoman-sarjan nimiroolissa nähdään Javicia Leslie.

Ruby Rose esitti Batwomania Suomessa HBO Nordicilla nähtävässä sarjassa yhden tuotantokauden ajan. Viime keväänä näyttelijä kuitenkin ilmoitti jättävänsä sarjan eikä enää palaa rooliin toisella kaudella. Hänen tilalleen sarjan pääosaan palkattiin Javicia Leslie, mutta syy Rosen lähtöön jäi epäselväksi.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Rose avaa syitä lähtöönsä. Yhdeksi syyksi hän kertoo syksyllä 2019 tapahtuneen loukkaantumisen ja sitä seuranneen selkäleikkauksen.

“Supersankarisarjan päähahmona olo on raskasta. Ja minulle se oli vielä hankalampaa, koska olin toipumassa leikkauksesta. Olin ensin kirurgin pöydällä ja kymmenen päivää sen jälkeen takaisin kuvauksissa, mikä ei ehkä ollut kaikista fiksuin juttu. Suurin osa ottaa kuukauden tai kolme vapaata ennen kuin palaavat takaisin töihin”, Rose selittää.

Toiseksi syyksi hän kuitenkin listaa koronan.

“Eristyksissä on aikaa miettiä asioita ja sitä mitä haluaa tehdä elämällään. Meillä oli todella hyviä keskusteluita tuottajien kanssa. Arvostan heitä ja he ovat arvostaneet minun päätöstäni. Olen myös valtavan iloinen siitä, että ensimmäistä kertaa, kun Batwoman nähdään oikean näyttelijän esittämänä, hän on kuuluu LGBTQ-yhteisöön. Olin ylpeä saadessani esittää häntä”, näyttelijä jatkaa.