Uusimmat

Nyt sinäkin voit pukeutua kuin musta Mannerheim: armeijakauppa myy Suomen Marsalkka -asukokonaisuutta

30.08.2012 09:08 Muropaketin toimitus

Varusteleka keräsi keväällä huomiota mainostamassa verkkokauppansa ”vaimonhakkaajapaitoja”. Vesilasiin syntynyt myrsky oli pöljä kuin mikä ja tyyntyi onneksi nopeasti. Ollaanko nyt seuraavan kohun kynnyksellä?

Syyskuun Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla ensi-iltansa saava Suomen Marsalkka -elokuva herätti pari viikkoa sitten laajaa keskustelua ”mustalla Mannerheimillaan”. Räävittömästä linjastaan tunnettu Varusteleka haistoi bisneksen ja toimi nopeasti. Nyt kaupan valikoimasta löytyy ehta Suomen Marsalkka -asukokonaisuus.

”Aina kun jotain suurteoksia on tulossa ensi-iltaan käy puhelinlinjat meillä kuumina kun porukka haluaa vuorotellen Indiana Jones tyylisisiä paitoja tai Rambohousuja, nyt ollaan askeleen edellä! Toisin kuin edellämainittu Kristallikallion Kummitus, on Kenian tuore kansalliseeppos The Marshal of Finland ihan oikea elokuva, eikä varmana aiheuta samoja aivoveritulppia ja vatsahaavoja. Kummiskin soittelisitte kyselemään ’Oisko teillä semmosta Suomen Marsalkka tyylistä maastopukuu’ joten pistetään jauhot suuhun ihan saman tien: tämä tässä on Prikulleen Sama Setti kuin elokuvan sankareilla, kehtaakin epäillä, mehän se varustettiin!”, lukee tuotekuvauksessa.

Suomen Marsalkka -asukokonaisuus sisältää BW kenttäpuseron, BW maastohousut, sveitsiläisen nahkavyön ja Kemex M/97 -naamiovärin. ”Huomio: kuvissa näkyvät (edulliset) arvomerkit eivät kuulu hintaan. Ne täytyy ANSAITA (askarrella itse)! Suosittelemme jotain värikästä kangasriepua, hakaneuloja, verhoripustimia ja Pommac-pullon korkkeja”, Varusteleka ohjeistaa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Varusteleka