Obi-Wan Kenobi -sarjassa on mukana myös prinsessa Leia – Rooliin kiinnitettiin nuori näyttelijä

19.07.2021 11:00 | Muropaketin toimitus

Kuusi jaksoa sisältävä Obi-Wan Kenobi -sarja nähdään ensi vuonna.

Ewan McGregor palaa Obi-Wan Kenobin rooliin hahmon omassa sarjassa, joka nähdään ensi vuonna. Noin kymmenen vuotta Revenge of the Sith -elokuvan tapahtumien jälkeiseen aikaan sijoittuvassa sarjassa on kerrottu olevan mukana myös Luke Skywalkerin ja siskonsa Leian, jonka rooliin on nyt ilmeisesti löytynyt näyttelijä.

Cinelinx-sivuston Star Wars -skuuppeja paljastava Jordan Maison kertoo Leiaa esittävän muun muassa Netflixin Bird Box -elokuvasta tutun Vivien Lyra Blairin. Maison on Star Wars -paljastustensa kanssa usein oikeassa, mutta pidetään tätä vielä huhuna niin kauan, kunnes studio vahvistaa asian.

Maison kertoo Leian olevan tarinassa tärkeässä osassa, sillä hänen ansiostaan Obi-Wan päätyy uuteen seikkailuun.

McGregorin lisäksi sarjassa nähdään myös Owen ja Beru Larsin rooleihin palaavat Joel Edgerton ja Bonnie Piesse. Mukana ovat myös muun muassa Kumail Nanjiani (Marvel’s Eternals), Sung Kang (Fast & Furious), O’Shea Jackson Jr. (Godzilla: King of the Monsters), Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Indira Varma (Mission: Impossible 7), Rupert Friend (Homeland), Simone Kessell (Terra Nova) ja Benny Safdie.

Kuusi jaksoa sisältävä Obi-Wan Kenobi nähdään Disney+:ssa ensi vuonna.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vivien Lyra Blair (@vivienlyrablair) jakama julkaisu