Uusimmat

Obi-Wan Kenobin käsikirjoittaja vihjaili, mitä odotetulta Star Wars -sarjalta voi odottaa – “Episodien III ja IV välillä tapahtui niin paljon…”

11.11.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Ewan McGregor palaa Obi-Wan Kenobin rooliinsa Disney+ -palvelussa julkaistavassa sarjassa.

Obi-Wan Kenobin omasta Star Wars -sarjasta ei ole tähän mennessä vielä paljoa hiiskuttu sisällön osalta. Nyt sarjan käsikirjoittaja Hossein Amini paljastaa Discussing Filmin haastattelussa tulevasta Disney+ -sarjasta sentään jotain.

Ewan McGregorin tähdittämä sarja ymmärrettävästi sijoittuu elokuvien puolella episodien III ja IV väliin, jolloin kaikkien tuntema jedimestari totuttelee muuttuvaan maailmaan ilman ystäviä tai jeditemppelin turvaa. Uutisen mukaan tarina alkaa kahdeksan vuonna Sithin koston jälkeen.

Amini selittää haastattelussa, millaisia aiheita sarja käsittelee ja miksi hänen mielestään aihe toimii sarjana paremmin kuin alun perin suunniteltuna elokuvana:

“Hänen tilanteensa on hyvin monimutkainen niin henkilökohtaisesti kuin koko galaksin kannalta ja tämän tilanteen tutkiminen vaatii aikaa. Ollakseni rehellinen tuohon aikaan mahtuu monta erilaista tarinaa, koska se kattaa aika monta vuotta. Episodien III ja IV väliin mahtuu niin paljon, mitä ei ole vielä tutkittu. Kun pitää syventyä hahmon henkilökohtaiseen matkaan ja politiikkaan ja koko Imperiumin valtavuuteen ja mitä siellä tapahtuu, se tuntuu ihan oikealta historialta ja sitä on monesti hankala sovittaa kahteen tuntiin.”

Obi-Wan -sarjan julkaisuajankohta Disney+:lla ei ole vielä selvillä.