Obi-Wan Kenobin rooliin palaava Ewan McGregor: “Ei nyt pahalla, mutta eihän George Lucasin elokuvat mitään Shakespearea olleet”

29.04.2021 09:24 | Muropaketin toimitus

Obi-Wan Kenobi -sarjan kuvaukset alkavat toukokuussa.

Ewan McGregor on puhunut asiasta aiemminkin, mutta kertoo nyt The Hollywood Reporterin pitkässä haastattelussa tarkemmin syistä, joiden takia George Lucasin ohjaamien Star Wars -episodien 1-3 kuvaaminen ei ollut mitenkään miellyttävää homma.

Obi-Wan Kenobin rooliin hahmon omassa Disney Plus -sarjassa palaava McGregor selittää, että hänellä oli ongelmia näytellä suunnilleen kaikki kohtaukset green screenin edessä. Revenge of the Sith -leffan kuvauksissa näyttelijä sai asiasta tarpeekseen.

– Kolme tai neljä kuukautta sitä ja touhu käy todella tylsäksi, etenkin koska kohtaukset eivät.. En halua olla töykeä, mutta Lucasin elokuvat eivät olleet mitään Shakespearea, McGregor sanoo.

– Dialogissa ei ollut mitään tyydyttävää, ei mitään mistä olisi ollut apua näyttelemiseen kun ympärillä ei ole yhtikäs mitään. Se oli aika hankalaa, hän jatkaa.

McGregor toistaa jälleen olevansa erittäin tyytyväinen, että Obi-Wan Kenobi -sarja kuvataan The Mandalorianista tutussa virtuaalisetissä StageCraft-teknologian avulla, jossa jättimäinen lediseinä korvaa green screenin. Obi-Wan-sarjan kuvakset alkavat toukokuun aikana ja ensi-ilta on ensi vuoden puolella.