Ohjaaja Bryan Singer sai kenkää Queen-elokuva Bohemian Rhapsodysta

05.12.2017 10:03 | Muropaketin toimitus

Singer jätti ilmestymättä elokuvan kuvauspaikalle, vedoten vanhempansa äkilliseen sairastumiseen.

Eilen kerroimme X-Men-leffoista tutun Bryan Singerin sairastuneen ja jättäneen ilmestymättä töihin kiitospäivän jälkeen tekeillä olevan Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn kuvauksiin. Nyt The Hollywood Reporter kertoo 20th Century Fox -studion antaneen Singerille potkut.

THR kertoo ohjaajan jättäneen tulematta töihin hänen ja pääosanesittäjä Rami Malekin välisten erimielisyyksien ja yhteenottojen takia. Elokuvan kuvaaja Thomas Newton Sigel ilmeisesti tuurasi Singeriä niiden päivien ajan jolloin ohjaaja oli kadoksissa. Singerin on kerrottu kärsivän post-traumaattisesta stressihäiriöstä kuvausten yleisen ilmapiirin takia, joita olisi ollut jäljellä enää noin kahden viikon verran.

Singer julkaisi oman vastineensa Deadlinen sivuilla, jossa hän kertoo muun muassa Malekin ja hänen olleen välillä eri mieltä, mutta selvittäneen ongelmansa ammattimaisesti. Syyksi häipymiseensä Singer nimeää toisen vanhempansa äkillisen sairastumisen, jota varten hän pyysi Foxilta vapaata, mutta moista ei myönnetty, vaan tarjolla oli potkut.

Singerin omituisesta ja epäasiallisesta käytöksestä on puhuttu jo pidempään, ja hänen on väitetty ahdistelleen seksuaalisesti nuoria miehiä. Syytökset esitettiin jo vuoden 2014 An Open Secret -dokumentissa, joka ei tuolloin kiinnostanut ketään. Elokuva löytyy kokonaisuudessaan Vimeosta.

Queenin ja Freddie Mercuryn tarinan kertovassa Bohemian Rhapsody -elokuvassa nähdään pääosanesittäjä Malekin lisäksi muun muassa Joe Mazzello, Ben Hardy ja Gwilym Lee. Ensi-iltansa elämäkerrallisen elokuvan on tarkoitus saada joulukuussa 2018.