Ohjaaja paljasti: Näin Thor: Ragnarokia muutettiin Avengers: Endgamen takia

12.04.2020 15:46 | Muropaketin toimitus

Ohjaaja Taika Waititi kertoi Instagram Livessä Thor: Ragnarokiin tekemistään muutoksista.

Ohjaaja Taika Waititi järjesti Instagram Livessä Thor: Ragnarok -katselun, missä hän kertoi ajatuksiaan ja kommenttejaan elokuvan teosta. Ohjaaja avasi Comic Bookin uutisen mukaan Marvel-elokuvien kokonaisuutta, kuinka jokainen elokuva vaikuttaa seuraavaan, ja miksi käsikirjoitukseen joudutaan tämän vuoksi joskus tekemään muutoksia.

Thor: Ragnarokissa tuhotaan Thorin, Lokin ja Odinin kotina tunnettu Asgard, mutta Avengers: Endgamessa nähdään Maahan rakennettu New Asgard. Waititi kertoo, että tämän vuoksi heidän piti tehdä muutos Ragnarokissa nähtävään, Odinin, Thorin ja Lokin kohtaamiseen. Alun perin Odinin oli määrä näyttäytyä heille New Yorkin syrjäisellä kujalla kodittomana.

“Useista syistä halusimme heidät ulos New Yorkista ja viedä heidät siihen paikkaan, missä New Asgard nähdään Avengers: Endgamessa”, Waititi kertoo.

“Asiahan on niin, että syrjäiset kujat eivät ole cooleja. Avoimet kentät ovat cooleja. Kysy keneltä tahansa. Alun perin kuvasimme jotain siitä New Yorkin lavasteissa. Ajatuksena oli, että he [Thor ja Loki] tulevat Maahan ja tapaavat Doctor Strangen ja muuta, mutta se tuntui liian helpolta, että hän [Odin] olisi sitten yhtäkkiä ollut siinä kujalla. Siihen saakka kaikki oli tapahtunut niin nopeasti ja ympäriinsä. Halusimme mennä jonnekin rauhalliseen paikkaan ja ihan vaan viettää hetken aikaa hahmojen kanssa, ja että he saisivat olla Odinin kanssa kun hän jakaa viisauttaan, eikä siinä olisi ollut typeriä keltaisia takseja taustalla tuuttailemassa”, Waititi selittää.