Ohjaaja pitää mykkäkoulua naispääosan esittäjälle? Alaikäistä tyttöä jahdanneen Predator-näyttelijän paljastaminen sai aikaan kunnon sotkun

11.09.2018 17:02 | Muropaketin toimitus


Predator-ohjaaja Shane Black ei ole puhunut näyttelijä Olivia Munnille sen jälkeen, kun tämä paljasti vastanäyttelijänsä jahdanneen alaikäistä tyttöä. 

Tulevassa Predator-elokuvassa nähtävä Olivia Munn on kertonut The Hollywood Reporterille, että elokuvan ohjaaja Shane Black ei ole puhunut hänelle sen jälkeen, kun hän paljasti vastanäyttelijänsä jahdanneen alaikäistä tyttöä. Munnin paljastus ajoi studion siihen, että kohtaus, missä hän näytteli seksuaalirikoksesta tuomitun Steven Wilder Striegelin kanssa, leikattiin elokuvasta pois.

Striegel on seksuaalirikollisten rekisterissä vuonna 2010 saamastaan puolen vuoden vankeustuomiosta. Tuomio johtui siitä, että Striegel oli sähköpostilla yrittänyt houkutella 14-vuotiasta tyttöä kanssaan seksiin. Elokuvaa tuottavalle Foxille Munnin paljastus tuli yllätyksenä, eikä studio omien sanojensa mukaan ollut tietoinen näyttelijän kyseenalaisesta menneisyydestä.

Shane Blackin ohjaama The Predator saa ensi-iltansa Suomessa tulevana perjantaina.