UUSIMMAT

Ohjaaja Tim Miller lupaa: Terminator: Dark Fate “säikäyttää kakat housuun” internetin naisvihaajilta

12.07.2019 20:01 | Muropaketin toimitus

Uusin Terminator-elokuva julkaistaan 1. marraskuuta, pääosissaan muun muassa Mackenzie Davis ja Linda Hamilton. Elokuvan ohjaaja Tim Miller puolustaa hahmojaan kovin sanoin naisvihaajia vastaan.

Deadpoolin ohjannut Tim Miller tuo uuden Terminator-elokuvan valkokankaille marraskuussa. Terminator: Dark Fate jatkaa tutuksi tulleiden hahmojen tarinaa Terminator 2:n jatko-osana ja sen pääosissa nähdään alkuperäisten näyttelijöiden, Arnold Schwarzeneggerin ja Linda Hamiltonin, lisäksi muun muassa Mackenzie Davis.

Davisin hahmo on saanut osakseen selkäänpuukotusta internetin naisvihaajilta. Ohjaaja Millerillä on Varietyn haastattelussa näille katsojille sanottavanaan vain kovia sanoja.

Miller ei omien sanojensa mukaan “välitä paskaakaan” siitä, mitä internet-trollit kommentoivat elokuvan roolituksista. “Jos olet kaapissa oleva naisvihaaja, hän [Davisin hahmo Grace] säikäyttää sinulta kakat housuun, koska hän on kova ja voimakas mutta silti hyvin feminiininen. Me emme vaihtaneet tiettyjä sukupuolipiirteitä toisiksi: hän nyt vain on voimakas ja se pelottaa joitakin miehiä.”