Ohjaaja uudesta Masters of the Universesta: ”Ihan erilainen kuin vuoden 1987 elokuva”

18.10.2012 09:24 | Muropaketin toimitus

He-Man

Ensi keväänä ensi-iltansa saavan G.I. Joe: Retaliation -elokuvan ohjaaja Jon Chun seuraava projekti on Mattelin klassikkoleluihin pohjautuva Masters of the Universe. Ohjaaja on nyt kommentoinut He-Manin valkokangasseikkailuja Celebuzz-sivustolle.

Vaikka Jon Chu oli itsekin lapsena He-Man-fani, ei hän ollut aluksi järin innoissaan MOTU-elokuvan ohjaamisesta. ”Olin aluksi skeptinen elokuvan suhteen, mutta sitten luin käsikirjoituksen ja se räjäytti tajuntani. Minulla ei ollut hajuakaan mitä odottaa, mutta tarina lähestyi aihetta niin tuoreella ja odottamattomalla tavalla, että kiinnostuin heti. En koskaan kuvitellut kehittäväni tunnesidettä MOTU-elokuvaan, mutta niin vaan kävi. Jo se sai minut innostumaan siitä, mitä voisimme tehdä aiheen kanssa”, Chu paljasti.

G.I. Joen jälkeen Jon Chu ei ollut ajatellut tehdä toista ”leluelokuvaa”, mutta He-Manin kutsu oli liian houkutteleva. Ohjaaja ilmoitti, ettei halunnut antaa kenenkään muun tehdä filmatisointia Masters of the Universesta. Se kun vaikutti aivan liian hauskalta urakalta.

Masters of the Universe -elokuvan esituotanto on vielä vahvasti käynnissä. Jopa käsikirjoitusta hiotaan yhä. Kuvauksista ei ole vielä edes puhuttu sen enempää kuin ensi-illastakaan. Yksi asia on kuitenkin varmaa: luvassa on jotain ihan muuta kuin mitä valkokankaalla nähtiin 25 vuotta sitten.

”En juurikaan mieti 80-luvun elokuvaa tätä tehdessäni, koska käsikirjoituksemme on niin vahva ja ainutlaatuinen. Hahmomme ovat niin vahvoja ja moniulotteisia, etten odottanut näkeväni sellaisia Masters-elokuvassa, joten sikälikin toimimme nyt ihan eri tasolla. Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, rakastan kasari-Hemania nostalgisista syistä, mutta käsikirjoituksensa myötä meidän elokuvamme on ihan eri genreä”, Chu tiivisti näkemyksensä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Celebuzz

Muropaketin uusimmat